I morgon bär de av...

Hallå
Syrran och co har varit här över natten som ni vet fyllde ju Petra året i går så var kalas idag, orkar inte räkna hur många vi var men kring 20st så de var full fart väl hemma igen passade jag på att ta en powernap på ca en timma och ikväll blir det stallet för sista gången på två veckor för i morgon vid lunch åker jag ju.
Jag har fått veta när jag ska ha teoriprovet och uppkörningen men tänker inte skriva ut de här ;)
Jag kommer nog saknat att vara i stallet medans jag är där, senaste tiden har jag ju typ bott i stallet först var ju Emma sjukskriven och de hade jag ju havremopparna själva sen började Emma jobba och även då började jag ta hand om dom mycket själv tur nog får jag ha med mej Twiggy annars hade jag nog inte överlevt :p

Ajja slut skrivet för denna gång :)

Snart smäller det!

Snart smäller det, i morgon barnkalas för världens bästa Petra fyller 1 år i dag :D
Söndag drar jag till arjeplog för körkortet och klarar jag det på första försöket blir det bad i havet innan maj är slut alla som vill får vara med :p



Grattis Petra :D


Snabb uppdatering :)

Vem kan inte vara glad idag? :D
Stålande sol och +15 grader.
Ikväll blir det stallet med en mysig ridtur med Emma.
Söndag drar jag till arjeplog för körkortet :D


Vårmys <3


Fortsättning Theo

Här kommer delar av vad vetten sagt och mitt yttrande tillbaka så nu håller vi tummarna att det händer något med detta.

Historian om Theo

Jag har nu läst igenom yttrandet som Gertrud Burman har skrivit och det jag la märket till var att Gertrud skrev ”Hunden Theo inkom till Djurkliniken 17 feb. med anamnes att han läckte urin och kissade blod”

Då vi kom in till Gertrud berättade jag att Theo hade kissat lite blod under fm den 16/2 2012 det hade även droppat blod inne ungefär som en tik löper. Men detta var endast under fm denna dag. Han kissade normalt. Gertrud skriver att det anamnes om att han läckte urin och det har jag ingen aning om vad hon pratar hon, inte Krille som var med heller (ägarens son, som var med vid alla veterinär besök) Jag pratade om att jag trodde Theo hade urinsten sen hade jag även läst att hanar som blir sexuellt frustrerade kan börja kissa blod så det pratade jag även om men inget om att det läckte urin.

Gertrud skriver även ”Jag rekommenderade operation för att avlägsna dessa stenar trotts att hunden fortfarande kunde urinera”
” Det togs upp med djurägaren om eventuell operation och eftersom jag ansåg att det av lege artris att göra detta även om hunden ej hade totalt stopp för urinen, så togs ett beslut i samråd med djurägaren för operation”
Självklart vi valde operation eftersom vi inte fick något annat alternativ, jag frågade om det skulle kunna funka med foder genom att Theo kissade bra men då sa Gertrud till oss att hon var tvungen operera för att ta reda på vad det var för stenar, om det var stenar som var tvungen opereras ut eller om det var stenar som kunde lösas upp med special foder.
Gertrud gav oss inget annat alternativ utan det var operation som gällde, jag anser att det är hennes jobb och ansvar att föreslå dom alternativ som finns.
Min personliga åsikt är att man utför inte operation i första hand utan finns det andra alternativ som kan hjälpa prövar man med dessa först!
Situationen var inte akut genom att han kissade normalt innan operationen.

Gertrud har även skrivit ”Vi fick reda på måndag 27 februari att hunden var inlagd på Djursjukhuset Gammelstan med misstanke urinläckage från urethra”
Jag undrar hur kunde han få detta urinläckage?
Theo mådde bra innan operationen och kissade normalt, det var inte så att han gick och små skvätte hela tiden utan alltid då vi kom ut kissade han en ordentlig pöl med kiss. Så jag undrar hur man kan få ett urinläckage i kroppen?

Från Theos journal;
2012-02-24
A: Hunden är pigg och glad, äter och dricker men vill ej kissa
S: Området mellan penis och testis är mindre svullet men mer hyperemisk
Kateter inlagd i uretra tömt urinblåsa samt spolat urinblåsa med NaCi- kateter fastsydd i förhuden /GB
Försöker kissa när han är ute men det kommer inget, är pigg och glad.

Min åsikt:
Theo fick komma hem denna dag och jag kan lova att han var varken pigg eller glad men han åt och drack. Theo var inte alls mindre svullen utan rättare sagt mera svullen. Han ville inte röra på sej pga smärtan och har man så ont tror jag knappast han är pigg och glad, han hade även gnällt några gånger under natten till den 25/2 och han var en hund som sov hela nätter, han ville inte heller vara med min tik som han annars älskade att både leka med och sova hos men hon var inte intressant längre, förut följde Theo tiken överallt och hon fick aldrig vara ifred men nu låg han oftast för sej själv och små gnällde och ville inte röra sej i onödan.

Från Theos journal:
2012-02-25
Morgon tele: hunden mår rel. Bra enl. äg. Kissar liten stråle mest droppvis

Min åsikt:
Han kissade endast droppar ingen riktig stråle.
Denna dag så kontaktade vi ATG i burträsk som tittade på Theo och skickade oss vidare till Gammelstad i Luleå.
Theo var mera svullen och blåröd insida lår, snoppen och delar av magen.

Från Theos journal
2012-02-27 (BLR) Blev inlagd i G-stad på lördagen vid 13 tiden. /BLR

Min åsikt:
Det stämmer inte heller, Theo kom dit på kvällen den 25/2 men vi hade telefonkontakt med Gammelstad vid lunch tid den 25/2

 

 


Theo <3

Jag gjorde en anmälan på vetansvar har nu fått svar tillbaka allt stämde i journalen från djurkliniken skellefteå förutom "Hunden Theo inkom till Djurklinken 17 feb, med anamnes att han läckte urin samt kissade blod"

Jag kommer göra en hård motsägelse på detta för vi trodde aldrig att han läckte urin utan att han hade urinstenar eller var sexuellt frustrerad för då kan hanar kissa blod. Ska inte skriva så mycket mera för jag är för arg så kan bli fel ordval och jag kan åka dit så jag stannar där.  Här kommer hela historian igen.....


Historien om Theo (Hela historian)
Theo (Theodor) var en mycket livlig och social phalene hane på 4 år som älskade allt och alla.
Theo var en hund som älskade att vara ute, vi gick ofta långa promenader och han traskade på gärna lite före mej, han visade aldrig tecken på att han hade ont någonstans. Han ville att det skulle hända saker hela tiden, han var peppad på allt, i mina ögon så såg han ut att älska springa lös med dom andra hundarna. Han var en hund som sällan sov på dagarna, hade han fått hade han varit ute och gått heldagar utan problem så mycket energi som fanns i denna hund skulle man nog inte kunna få han trött i första hand.
Han var en mycket livlig hund som charmade alla och hela tiden var på hugget.

Tyvärr så fick Theo urinsten men tur nog så brukar det ju vara ett sånt vanligt problem tänkte vi så åtgärden kan ju inte bli så komplicerad men ack vad fel vi hade.
Den 16/2 2012 upptäckte Emma (min hundvakt) att han kissade blod på Fm, hon beskriver att blodet var ungefär som att en tik löper, det rann alltså inte men droppade lite då och då trots detta så kissade han väldigt bra, det hände även kissolycker inne. Vi kontakade djurkliniken i Skellefteå, den 17/2 2012 åkte vi till veterinären och dom kollade igenom han och röntgade han och det visade sej att Theo hade en urinsten i blåsan och en urinsten i penisen så det blev prat om en operation.
Han kissade bra under tiden han hade urinstenarna och det hade slutat komma blod då han kissa, jag skulle vilja säga att han kissade normalt, jag berättade detta för veterinären men hon tyckte att stenarna skulle opereras ut så fort som möjligt genom att han kunde få stopp i kisseriet.
Den 22/2 2012 så hade vi bokat tid för operation för Theo och hans urinsenar.
Vi lämnade Theo på kliniken och då vi skulle hämta han så var han tvungen sova över där för han hade inte kissat än och dom får inte släppa iväg hunden fören han kissat och det är förståeligt, vi fick träffa Theo och jag tyckte att han så hemsk ut efter operationen men eftersom jag inte kan något om hur en hund bör se ut efter en operation sa jag inget det kanske var normalt att se ut så. Men hemsk menar jag att han var väldigt svullen och röd över snoppen och även delar av magen.
Sen på kvällen ringde veterinären på djurkliniken och berättade att hon fått satt in en kateter för han hade inte kissat något.
Den 23/2 2012 så ringde veterinären och berättade att kateterna hade lossnat och han kissat några droppar så vi fick nu komma och hämta hem han.
Under dagen den 23/2 efter jag tagit hem han så märktes det på han att han hade ont och sökte sej hela tiden till svala platser han kunde ligga på men varje gång han skulle lägga sej så märktes det att han hade ont trots medicin, (Loxicom 1,5mg/ml och Baytril vet 15mg) Theo ville inte heller så gärna röra på sej, då vi skulle gå ut så han skulle få göra sina behov så var det inte alls samma Theo som brukade komma springandes till dörren, nu fick man ropa på han och efter en stund så kom han lunkandes sakta. Väl ute så gjorde han ett försök till att kissa men det kom bara några enstaka droppar sen ville han direkt in igen och det var inte Theo, Theo var en hund som gärna skulle vara ute hel tiden om han så fick. Inne var han inte heller samma hund, den glada och livliga Theo som fanns innan operationen hade nu blivit en hund som sov i stort sätt hela dagar och inte alls var varken glad eller livlig längre.
Han var inte alls den Theo jag har lärt känna från början.
Den 24/2 2012 Under natten hade Theo varit vaken några gånger och gnällt, jag tror han hade ont efter operationen. På morgonrundan så gick vi inte längre än på gården för Theo ville inte gå och denna morgon så kom de endast några få droppar kiss, jag upplevde även att han var mera svullen nu, han var svullen insida lår och snoppen. Han hade även nu blivit blå på dessa ställen.
Jag började nu bli orolig för Theo och vi kontaktade en annan veterinär i Skellefteå, vi träffade den veterinären (ATG) och hon skickade oss vidare till gammelstans djursjukhus (Luleå).
Theo var nu helt förändrad som hund, han sov hela dagarna, ville inte gå ut.

Det visade sej att Theo hade ett urinläckage inuti kroppen som där med hade blivit en infektion.
Theo fick stanna på djursjukhuset i gammelstan och det pratades om en operation tyvärr så fick inte Theo vara med om denna operation, han blev sämre och risken till att överleva operationen var liten och vi bestämde oss för att låta han somna in för hans eget bästa.
Han fick somna in den 29/2 2012. R.I.P Theo ♥
Att se förändring på denna hund, från att vara en glad och livlig hund som älskar det mesta till att bli den hund han var efter urinstens operationen där han knappt ville stå på bena och bara sova.

Sov så gott med änglarna lilla Theo vi är många som tänker på dej ♥



Vet inte vad jag ska säga...

Heej
Har inte så mycket att skriva om, helgen har varit bra och fart fylld, precis om en vecka nu sitter jag i arjeplog och ska ta körkortet har inte fattat det än att jag ska äntligen göra de jag hoppas verkligen jag klarar det!
Ajja de får duga för denna gång...
Bye

Blogga, blogga, blogga

Blogga, blogga, blogga,
Jag måste ju tillfredställa mina läsare lite.
Fick veta idag att jag kommer tillbringa min valborgs i arjeplog utan en enda människa jag känner, jag kommer sitta där helt ensam, nej nu ljög jag jag kommer sitta med Twiggy så den 29:e april sticker jag och då jag kommer tillbaka har jag förhoppningsvis körkortet :D
Tänkte försöka kolla upp om de finns nån roliga majbrasa man i allafall kan gå och titta på där borta så får man lite att göra :)

Sitter på jobbet nu och skriver ett häfte om hunduppfostran och vad man bör tänka på och hundens utveckling dock är detta bara första utkastet blir att fylla på med mera sen men målet är att vara klar med det innan jag åker till arjeplog så jag skriver så fingrarna rycker, eller gör jag verkligen de ;) haha


Min älskade klänning och hund <3

...

Hejsan igen,
Jag har ju gått hemma i två dagar pga magen men det kändes väldigt bra igår dock känns de inte alls lika bra idag men ska göra ett försök att fara  på jobbet ut i värsta fall får jag väl bara fara hem igen :)

Igår kväll följde jag Emma till stallet och vi hade såklart hundarna med oss i allafall så då vi skulle hem så vägra min hund komma men då Mira skulle bli kopplade så ser Emma hur Mira har rullat i nå skit, jag små skratta lite för mej själv och tyckte de var lite roligt sen kom min hund då var de inge kul längre Mira var inte alls lika skitig och äkclig som Twiggy, T hade fulla ansiktet och sen världens skitklump på ryggen de var vidrig väl hemma så kasta jag in hon i badrummet medans jag hämta handdukar och då jag kom in i rummet gick de fan inte andas de stank sate.
Vad ska man säga min underbara äckel hund <3

VARFÖR GÅR DE INTE LADDA UPP BILDER!!!!!?

Val av namn....

Hejsan
Ni som följer min blogg vet ju att jag KANSKE  skaffar en till vovve i juli, allt beror om tiken blev dräktig men som de ser ut nu verkar det så men förtidigt att säga än.
Helts vill jag ju ha en till tik men fastnar jag för en hane får de bli en hane men jag har lite beskymmer att välja namn de vore kul att fortsätta med modellnamn, för er som inte vet är ju Twiggy namnet på en modell, första om jag inte minns helt galet (rätta mej om jag har fel)
Dock visste jag inte att Twiggy var de då jag döpte hon men har hittat ett fint modellnamn, Tila så de vore kul men jag är ändå inne på mitt första namn Tikka som jag har valt att uttal Tik ka, blir de en hane har jag bestämt namn redan men välja tiknamn är jobbigt, dock kanske inte valpen jag skaffar passar med nåt av namnen men vore kul att höra vad ni läser tycker om namnen vilket namn ? Tila eller Tikka?

Tack för mej nu väntas en dusch :)

Dagens planer

Sitter i sängen och har varit vaken drygt 30 minuter, magen kurrar och krampar varanat om, dock är tårarna på väg med hade en sån sjuk verklig dröm i natt och jag vill bara den ska slå in men vet att den kommer aldrig göra det!
Idag bjuder dagen på en kort sväng med T sen blir de städa som verkligen måste göras och sist men inte minst sätt mej och jobba, jag har fått tillåtelse av chefen att jobba hemifrån i veckan för att min mage mår som den gör, hellre sitter jag hemma och mår skit och försöker jobba än att sitta på kontoret....







"Somebody That I Used To Know"

Fy fan vilken kväll...

Hade tänkt men en mysig kväll i stallet men så blev icke fallet, Ron var pigg och hispig pga blåsten men han känner jag då de var lugnt men var inge trevligt att rida ut sen då jag väl skulle ta in hästarna så håller ena på dra iväg med mej och en annan rymmer men allt gick bra, lika fort som jag hade kasta in den första i stallet kom den som var på rymmen in i stallet och gick till sin box. :)

Tur nog har jag världen mysigaste Twiggy i famnen nu <3


Inge går som jag vill

Hallå
Kan börja med att berätta att jag har feta kramper i magen, har haft det till och från sen jag hade magsjuka eller vad de nu var för några veckor sen men nu börjar kramperna vara oftare och oftare och de är inge nå vänliga kramper, vissa utav dom skulle jag helst bara vilja lägga mej ner och gråta jag skulle gissa att de är min berömda magakatarr som lever rövare men jag fattar inte varför, jag äter regelbundet, motionerar som jag brukar, sover som jag brukar, de enda jag kan komma på är att jag är nervös inför intensivkursen så de kan ju vara så att jag har en inre stress..... De är bara så synd att alla får typ lida som jag umgås med då jag får så här, hela livet rasar typ då magen rasar... :(
Tänkte bjuda på en bild men det vill inte sammarbeta med mej.... :( blää inge går som jag vill.........!

Massa babbel :p

Hejsan bloggen eller rättare sagt alla läsare,
har inge speciellt att blogg om i dag (än så länge) men kan säga att jag haft en toppen helg... :D
Jag har dock sovit dåligt och verkar som de kommer fortsätta, vakna 04,15 i morse och kunde inte somna om, lite drygt så där dock somna jag i tid igår så de gör inte allt för mycket men ändå jobbigt...
Risken att jag håller på bli förkyld finns med men jag vägarar erkänna det så jag hoppas jag slipper.
Just nu sitter jag på jobbet och gör inte allt för mycket men tänkte snart försöka dra igång så tiden går fortare jag vet vad jag ska göra idag och det kan bli lite spännande faktiskt :p

Jag börjar även vara fet nervös inför intensivkursen för körkortet, tänk om jag inte klarar det?! Jag kommer fan gå under då, tur nog har jag ju detta jobb till mitten av juli så jag har till då på mej att klara det för sen ska jag flyttat tillbaka till åmål, jag vet de är en massa tjat om åmål i min blogg men jag trivdes så himla bra där och lärde känna så himla goa männsikor. Klart jag känner goa människor här med men jag måste gå efter mitt mående och jag mådde bättre där nere och framför allt jag trivdes MYCKET bättre där! Sen så då jag klarat körkoret så blir de planera mer exakt när jag åker just nu är de juli-augusti men då går de bestämma en vecka plus att min underbara Caro kanske kommer upp hit en vecka innan de är daxs att flytta och hälsar på :D

Har förskt komma igång med dw:n på Twiggy igen, alltså vad har jag för fel, vi tränar bra i en-två månadder sen bara dör de av i några månader sen så gör jag så igen tänk om jag kunde försöka hålla igång det nån gång, hon gillar ju att dra så de är ju inte fel från hennes sida och de är itne nå mkt jobbigare en än vanlig proemenad enda är ju att hon måste få gå ne bit så musklerna kommer igång sen avsluta utan vikter sen strecha lite efter åt. Nej fy mej, jag måste skärpa mej!


Hade lite tråkigt så skrev om vänskap...

Vänskap

Vänskap kräver tvåvägskommunikation, liksom ett förhållande. Ett ömsesidigt givande och tagande. Man måste våga vara vän, även i svåra stunder.
Att våga ringa och fråga hur det är när ens vän mår dåligt men vännen måste givetvis ta kontakt med dej först och berätta att den behöver dej som vän annars stannar kommunikationen.
Att ha en envägskommunikation slutar med att man går skilda vägar genom att man upplever sin vän som tjatig och jobbig.

Man måste även dela med sej av dom goda stunderna i livet för en riktigt vän gläds alltid med dej, en riktigt vän känner ingen avundsjuka.

Man kan aldrig få en vän om man inte bryr sej, man behöver inte prata om något speciellt bara för att vara vänner man kan höra av sej bara för att man ville och prata bort en stund.

Att vara ens vän är som att gifta sej, man vill dela glädje och sorg, vänskap behöver näring och skötsel för att kunna växa precis som en blomma. Ta hand om din vän, ge en blomma, en present bara för att visa att h*n uppskattas och att du finns där.

 

Ta aldrig en vän för givet man måste jobba för det!

En riktig vän finns där i vårt och torrt!


Presentation av Twiggy

Eftersom att min blogg handlar om Twiggy kanske de vore bra med en presentation om hon med.

Twiggy är en ren omplacerings hund, dvs jag fick hon helt gratis. Hon är en blandning mellan rottis, karelsk björnhund, golden och newfoundland född 2009. Twiggy var ca 4 månader då hon flyttade in hos sej och då vägde hon ca 13kg i dag ligger hon på 28kg men nåt kg till hade inte skadat.
Nu liter mera om hur T är som hund, T är en väldigt lugn och självsäker hund dock är hon envis som en åsna och försöker alltid få sin vilja igenom. Får hon inte som hon vill skäller hon ut en och ge man hon inge uppmärksamhet då så kan hon börja nafsa en i armen eller bak i rumpan tack och lov har hon blivit bättre på den biten så jag fick lära mej hur jag skulle hantera detta men hon försöker lite då och då än idag att få sin vilja igenom.
T är en väldigt tålig, social, dominant och kärvänlig hund, hon vill aldrig någe illa. Dock gick hon igenom den berömda ”anti tikfasen” som jag kallar det, det är typiskt tikar vid 2 års ålder att bli aggressiva mot andra tikar och hon hann med ett slagsmål med en mastiff tik tur nog gick detta bra och efter det åkte munkorgen på då vi skulle träffa andra hundar och i dagens läge går hon bra ihop med tikar igen men jag litar inte på hon fullt ut men vi kämpar på, då man inte accepterar nåt för man se till så hundar verkligen förstår att man menar allvar att man inte accepterar det beteende och det gjorde jag med T och jag tror att vi är där vi är i dag tack vare min envishet. Jag vill att T ska kunna umgås med alla hundar vare sej ålder, kön eller storlek sen givetvis finns de hundar jag inte kommer tvinga hon att umgås med men hon ska acceptera att gå med dom i flock och det gör hon.

Vad mer ska jag berätta som kan vara intressant, T älskar katter och hästar, hon blir tokig så fort hon ser en katt och så fort hästar börjar springa så ska hon vara med och leka.

Twiggy har verkligen en on och off knapp, ute kan hon vara en galen hund och alltid på hugget medans inne ligger hon och sover ii stort sätt hela tiden.
T var hellre aldrig direkt valpig hon var en mycket lugn hund som valp dock inte ut men så har de även fortsatt. Hon var heller aldrig en valp som tugga sönder saker.

Har ni frågor om Twiggy får ni gärna ställa dom eller det kan handla om hur det är att ha hund bara, fråga på så svarar jag så gott jag kan. :)


Caro <3

Min älskade Caro i åmål gör de inte lätt för mej, saknaden och länktan tillbaka blir bara jobbigare.
Gick på frugans blogg och läste detta, http://carosessan.bloggo.nu/

"jag har väärldens underbaraste tjej i mitt liv, som heter Matilda och bor låååååångt låååååångt borta i norrland ( som INTE är detsamma som Norge bör tilläggas *hosthost* Julia)
Iaf, denna glittrande ängeln träffade typ jan 2011 och vi fick en heeelt fantastisk vår/sommar ihop innan hon flyttade tebax till långt långt borta i norrland som inte är detsamma som norge.

Hon är verkligen helt awezome, världens snällaste och gladaste, tillåmed när hon är arg är hon lite sådär sötarg och på nåt sätt ändå glad. Hon gör så man blir varm i hjärtat bara av att se henne.

och det är VÄLDIGT tomt och ensamt här utan henne. MEN! nu till det bästa. Hon kommer att flytta hit igen :D :D mitt älskade finaste glittrande hjärta kommer innan sommaren/hösten är slut att bo hääär!! Is´nt just awezome??  joo ja trort.

Och för övrigt har vi 1årsdag i maj ;) fast vi kännt varandra längre sedan =)  och jag älskar min matilda, sjukt mkt. Hon är lixåm mitt syre, utan henne är jag inte hel .( och neej då, vi är inte lebbar, bara lite. OM någon skulle störa sig och undra)  Hon är mer än en bästa kompis, hon är lixåm själsfrände. Hon är min Matilda."

Min underbara Caro jag kan nog aldrig beskriva med ord vad jag känner för dej, du är en del i mitt liv inte bara en del utan du fyllde delen av mitt liv som var borta.
Jag kommer så fort jag bara kan jag lovar!
Då jag klarat körkortet så blir söka jobb så inåthelvete där nere :D


Min underbara ängel på jorden <3
(nej vi är inte lebb vi älskar bara varandra)

Två inlägga på samma dag, inte illa ;)

Sitter på jobbet och tiden har ändå gott fort i dag, lite sliten men humöret ändå varit bra dock så sjönk bara allt för någon minut sen, livet är skit och jag vill bara dra täcket över huvudet och försvinna.
Tyvärr funkar ju inte livet så utan man måste bryta ihop innan man kan komma igen jag hoppas bara att det går över relativit fort jag tycker inte om att vara nedstämde livet blir så tråkigt och inget blir kul att göra.
Fast med dom tankar som snurrar runt dagligen i huvudet på mej kan jag förstå om jag blir nedstämd men ändå jag skulle prata med någon skulle det inte hjälpa mej de är tankar jag aldrig kommer få svar på, de är tankar som hela tiden kommer snurra mer eller mindre och hela tiden kommer frågor upp som, varför gjorde jag så? varför beter jag mej så? varför? varför? och en himla massa varför....?!
Några varför går att besvara men inte som viktigaste!

Snart kommer i allafall Emma och Petra hit och gör mej sällskap sista tiden på jobbet innan de bär av hemåt sen får jag se vad kvällen erbjuder, troligen stallet men har inte besämt mej än annars blir de bara mys hemma med T och troligen en promenad :)
Nu ska jag få nå gjort innan dom kommer puss så länge :)

Snabb uppdatering om mitt liv.. :)

Ojoj jag tänkte uppdatera er lite om mitt liv,
Om ca 3 veckor åker jag på intensivkurs för körkortet kommer då ha sparat minst 25000kr så jag hoppas jag klarar mej på det och jag hoppas de blir över en slant.
Om ca 4 månader om jag klarat körkortet packar jag min väska, lär dock bli flera och flyttar till åmål igen!
Om ca 4 månader KANSKE jag är två hundsägare.
Som ni alla vet var ju tanken att jag skulle plugga till hunddagisskötare nu men blev så att jag la alla pengar på körkortet i stället det kändes lite viktigare men tanken om att plugga finns kvar och jag har tänkt göra det så fort jag har råd för det är nå jag verkligen vill så jag hoppas ha råd innan året är slut. Har ju hitta en distansutbildning för ca 7000kr så de är ju ingen farligt stor summa så de ska nog gå att ordna. :)


Tiden vi minns...

Sitter här hemma i min säng med världens goaste löptik, jag valde att fara tidigare från jobbet idag jag mådde inte riktigt hundra sen stod de lite stilla vad jag skulle göra men får ta nya tag i morgon.
Sitter och tänker på tiden i åmål och det underbara folket som bor där!
Ingen kommer nog förstå hur mycket jag vill tillbaka dit och hur himla bra jag trivdes men snart packar jag och drar, körkortet ska bara tas först!
Jag kan inte påstå att jag minns allt jag gjorde där men jag minns känslan jag hade och hur bra jag mådde.
Just nu är tårarna på väg att falla jag minns så mycket och längtar så himla mycket tillbaka, jag vill må bra igen, jag vill trivas igen, jag vill känna mej uppskattad av folket i min omgivning! Det gör jag inte här i Skellefteå.
Jag får helt enkelt vänta på tiden sen så kommer tillfället där jag ska få uppleva samma känsla av att må bra och trivas.

Twiggys horoskop

Kräftan

22 juni – 23 juli – känslig, tillgiven, beskyddande

Kräftan är ett vattentecken och det känsligaste tecknet av alla. Månen är h*ns planet vilket gör att h*n påverkas mycket av dess olika faser. H*n kan vara ganska så lynnig i humöret. H*n vill bli älskad och beundrad och är väldigt tillgiven och trogen sin flock. Hårda ord och tvång fungerar inte på hunden. En riktig mys- och kelhund är det här. H*n blir lätt bortskämd och bekväm av sig och föredrar en mjuk skön varm sovplats. Helst vill h*n dela säng och soffa med matte/husse. H*n kan vara ganska så kinkig och kräsen med maten. Den bästa motionen när det gäller Kräftanhunden är hundsim, bad och långpromenader. H*n känner trygghet i hemmet med familjen och gillar inte att flytta omkring. I mycket högre grad än när det gäller andra valpar betyder miljön och behandlingen under valpperioden hur den vuxna hunden blir. Kräftan-hunden kan ha svårt att trivas på hunddagis och pensionat utan fungerar bättre i lugnare miljöer. Undvik att ge fet mat, mjölkmat och mellanmål för hälsans skull. Mag/tarmkanalen är mycket känslig. Regelbundna måltider och fri tillgång till friskt vatten är viktigt. En Kräfta passar bra ihop med hemkära trygga personer. Kräftan älskar barn. Personer födda i Jungfrun och Stenbocken passar Kräftan mycket bra ihop med.

(Tyckte de var lite roligt att typ hälften stämde in :p)


RSS 2.0