Päronparty

Igår firade vi mej, även Bella och hennes kille kom hit från göreborg så de var riktigt roligt,
vi bada tunna och drack.

De sammanfattar nog de roligt i veckan :p
Dock händer de ju lite mera saker nu till veckan, på onsdag blir man 20 :D

Sen håller jag på bli tokig, Twiggy åt bra i ca en vecka hon åt de hon skulle ha alltså ca 9dl.
Nu total vägrar hon äta, förut ropade vi på katten och då kissen börja äta av Twiggys mat så åt Twiggy med men nu lägger sej bara Twiggy och tittar på medans katten äter hennes mat, hon har även slutat äta då jag blandar med burkmat, inget funkar länge jag blir tokig, hon har ätit 3dl idag de är allt.
Har fått tipset nu att jag ska spotta i maten, låter äckligt men eftersom de blir min lukt så kanske hon äter de är ju värt att prova annars ringer jag vetrinären och pratar med dom för så här kan vi inte ha de, de är ju snart ingen hund kvar.
Sen idag så har hon då riktigt vara trotsig eller nåt åt de hållet, först i morse så fick hon hälsa på en tax och ni som känner Twiggy vet ju att hon är lite osäker men sen så hon luktat så är de lugnt, men i morse börja hon morra och hålla på, dock var jag inte ute just då men sen så då vi är hos grannen så får hon busa med en labbtik på 5-6år, dock väldigt underlägsen labb men Twiggy älskar ju att busa med andra hundar, men då har Twiggy en pinne Andreas har kastat åt dom och Twiggy har då pinnen nedanför mej då jag sitter så då kommer labben (kommer inte ihåg vad hon heter just nu) och vill leka då morrar Twiggy åt hon, helvete vad jag blev arg på hon, hon har aldrig någonsin varit ego om saker jag har verkligen tränat med hon att dela med sej av saker för att man ska kunna lämna leksamer framme ändå dom är två utan bråk, hon ska fan inte hålla på så.
Sen är hon självmordbenägen med, grannen bor som på en kulle och hon springer ner för en slänt och då kommer de bilar, hon total dissar mej hon titta på mej då jag ropa efter hon men gick länge ner, tack och lov han bilarna ju se hon där i diket sen åker jag ner på rumpan tar tag i örat på hon och släpar hon upp då var jag inte speciellt glad kan jag lova. Kan ju lova att hon var billig idag. Men som sagt jag älskar hon lika mycket för de och skulle aldrig sälja hon <3

Och som vanligt blev de ett inlägg om stjärnan i mitt liv <3

En vecka :D

Om en vecka blir man 20.. pust vad gammal man blir :p
Har i allafall permanentat håret i dag, bild kommer sen :)
På lördag blr de fest för mej, och Bella kommer med sin karl, kul att få träffa hon igen var länge sen nu :)

Tog mej ca5 år, fatta 5 år....

Jag vet de har blivit korta och många inlägg idag men måste bara berätta,
I morse då jag åt frukost och skulle ta mitt p-pillar så ser jag att jag missade och ta det i går, de är första gången på ca 5 år jag missar ett p-piller!!
Dock har de hänt man glömt de på morgon sen kommit på de senare på dagen men aldrig missat de helt och hållet.
Fatta,
lite beröm måste jag väll få :)

Insåg just.........

Om 9 dagar har jag bara 20 år kvar till 40... skit tiden går fort nu :p
Haha, snart har man hus och barn, hund har jag ju redan så :p
Ojoj :p


Mera snööö

De har kommit mera snö idag dock så hade den gamla snön försvunnit men de är så mysigt med snö på vägen :)
Har varit ute på gården idag med och busat med lillan :p
Och min hund blev just nappan av andreas pappa :)

Igår hade jag en bakar dag, baka 2 äppelpajer, kolakakor och chockladbollar :)
Sen på kvällen blev de följa med och vara fylle chaffis :p


Snööööööööööööööö <3

Vi har fått snö i natt som nästan är borta men hann ta några kort på Twiggy i snön då vi busar :)

Cocosparty

Min vovve chockar mej, hon har inte varit så matglad sen i maj, vissa dagar har hon ätit vissa inte, hon har dessutom haft sina perioder så hon ätit rätt bra och andra då hon bara luktat på maten och tagit någon kula. I morse så åkte 2 dl torrfoder och ca 1 dl burkmat, (genom att hon inte ätit så bra har jag blandat i burkmat för de älskar hon så hon äter nåt) då klockan var vid 5 så började hon köra runt matskålen och slicka i den jag gav hon då 3 dl för de är de hon hon brukar äta upp i vanliga fall hon ska igentligen ha 4-5dl per/måltid men hon äter inte, hon åt upp maten så jag fyllde på mej 2dl de försvann, där vid 8 tiden så började hon köra runt matskålen igen hon fick 2dl till och då de var slut så slickade hon matskålen, hon har ätit ca 10dl i dag jag blir så glad, hoppas de fortsätter att hon äter nu :)

Apelsinparty

Nyduschad Twiggy, städat rum, en hyfsad glad Matilda, en godispåse som snart är slut och en bra låt :)




Marmeladparty

Nu är de inte allt för många dagar kvar tills man fyller 20. :D
Just nu sitter Twiggy på mej, bokstavligen på mej, hon har en förmånga att göra de då jag sitter vid datorn.
Men tidigare fick hon ligga ute och äta älgben, hon fick två stycken så dom gick i skift haha
Imorgon blir de åka till karlstad så lillan ska vara hemma själv i några timmar de kommer nog gå bra de har ju gått förut, löpen börjar närma sej slutat tack och lov den är beräknad att sluta den 26 okt så lite mindre än två veckor kvar.

Jag har även börjat misstänka om lillan är mörkrädd för varje gång vi går ner för trappan och lampan inte är på så sätter hon sej längst ner och väntar på mej tills jag gått före hon och de har hänt några gånger nu. Dock gör de inte så mycket genom att hon verkar ju lita på mej genom att hon släpper mej före och sen vågar hon gå så de är ju bra.
Nu ska jag ta de lite lugnt ett tag kanske se lite tv :p
har ju faktiskt dammsugat och damtorkat lite uppe, vi håller på storstäda huset från topp till tå :p

Bananparty!!

Igår fick Twiggy älgben, eller rättare sagt klöv med ben men benen ska sågas bort så vi får nåt att spåra med och hon nåt att tugga på och eftersom hon är i löpen får hon inte ligga ute själv så hon fick bara vara ute en kort stund oh tugga sen då hon kom in blev hon skit gring och gnällde och de var så synd om hon för hon inte fick tugga :p
Inatt har de snöat i stora delar av skellefteå :) 
Vill ha snö :)
Här kommer lite bilder som Tette har skickat :)


I morgon är en ny dag

De är som att jag glömmer bort min blogg mellan gångerna.
Men i allafall så i torsdags var vi och såg  Magnus Betner,
de är väl de roligt som hänt under veckan som varit.
I fredags hann jag faktiskt med mycket, jag hade tid hos ungdoms kl 11 sen efter de var jag in på af här i åmål sen s åkte vi och handlade mat.
I lördags låg jag hela dagen var så förbannat trött hade nästan inte fått sova nåt på natten sen på kvällen åkte vi lite bil :)
Och i går söndag plocka vi med oss Mimmi och Marcus och åkte till karlstad där jag och Mimma sprang på stan medans killarna titta på bilar jag införskaffade en ny bh men de är ju hemst jag plocka på mej 5 bh:ar i den storlek jag brukade ha och en passade jag blir rädd, min bobbis har växt dock var ja ju medveten om de för att bh:arna jag har hemma börjar vara lite små men jag är glad för bh:n jag införskaffade för 50kr :)
Idag blir de ta de lite lugnt ska väl kanske försöka städa här men får se om jag tar ag i de eller skjuter upp de hehe :p



Ännu en gånger läser jag om att förbjuda dessa hemska kamphundar....

Här är en länk som handlar om kamphundar men inte att man vill förbjuda.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/johannehildebrandt/article7889338.ab

Om folk bara förstod att de är inte hunden de är fel på utan de är ägaren!

Underbara hund<3

Vakna av min underbara hund i morse som ställer sej med framtassarna på min bröstkorg och slickar sönder mitt ansikte. De var faktiskt ganska mysigt att vakna så :p

Iallafall har jag hunnit med en morgon prommis i högt tempo sen vet jag inte riktigt vad som händer idag, ska väl kanske försöka städa lite.

Funderar på att bädda rent i sängen för de är inte så rent med samtidigt känns de lite ovärt genom att Twiggy är i löpen och hon sover mer eller mindre i sängen, vist har hon tikskydd men ma kan ju inte alltid lita på de.


Ser du stjärnan i de blå?

Ser du stjärnan i de blå?
Ta en sup så ser du två...

Oj vad tråkigt jag har, kan inte klockan gå fortare så man åtmistone får gå och lägga sej....
Har fått sova riktigt bra i natt faktiskt vakna inte en gång änns, de är ju positivt annars har de varit att jag vakna 2-3 gånger på nätterna och kan inte somna om.
Både jag och Twiggy har varit lite nere idag, hon har inte alls varit sej sälv, man såg rent i ögonen på hon att hon inte var go och glad som hon brukar vara, så de har varit en hel del mysande i dag med lilla bumsan och sen har vi busat lite sen ätit godis eller Twiggy fick lite vovvegodis mednas vi satt och vänta på maten :)
Sen hatar jag att de är så mörkt på kvällarna för de går inte ta en mysig promenad och bara glömma allt en stund utan att jag dör av en hjärtattack, fy fan för mörkt, skogen och vilda djur, så fort jag har en gren knaka eller något blir jag på hel spänn och speciellt om Twiggy börjar vädra nåt, ursch tycker inte om att vara ute i skogen då de är mörkt.
Jaja klockan närmare sej i allafall halv 9 så man kan snart gå ut på gården så hon får kissa innan sovdaxs :p

Twiggy

Twiggy är verkligen för roligt, på morgonen är maten inte så värst intressant men rör jag i ägg så försvinner maten och på kvällen är maten jätte intressant då äter hon maten som den är :p
Hon är verkligen speciell.
Men de viktigaste är att hon äter och de gör hon nu, hon börjar tillochmed ha lagt på sej lite :D

"Mediahysteri"

http://www.youtube.com/watch?v=PsL425pHres&feature=related


De är inte deras psyket som är avlat till kamp de är deras kroppar

Sitter än en gång och läser om hundattacker och ser videoklipp på youtube,  kan inte folk börjar förstå snart att de är inte pysket på hunden som är avlat till kamp utan deras kropp man skulle kunna sätta en amstaffs hjärna i en pudel de är fortfarande samma personlighet som då hjärnan satt i den kraftigare kroppen.
De är inte hunden de är fel på, man kan göra vilken hund som helst aggresiv men varför vi människan valde just dessa raser som är kallade kamphundar är just för deras starka kropp.

Jag blir både arg och ledsen varje gång jag läser om dessa attacker, öppna ögonen folket de sitter inte i hunden de sitter i människan de är vi själva som avlade fram kroppen på hunden sen framställde vi fram beteendet från hunden var valp.

Dålig start på dagen

I morse började de inte allt för bra, var hur trött som helst då jag klev upp men jag gick en kissrunda med Lillan sen la jag mej igen men inte kunde jag somna om, upptäckte i allafall att Twiggy inte hade nåt trosskydd kvar i tikskydde då vi skulle ut så jag sökte igenom hela rummet men utan resultat så troligen ligger de i småbiter i hennes mage så jag hoppas de kommer ut "naturligt" .
Men i allafall så följde jag med Kristina in till stan och handla lite sen då vi kom hem började jag med en äppelpaj sen gjorde jag mat den åkte kladdkakan in i ugnen så snart blir de fika :)
Fattar inte vad jag fick för ryck, önskar dom kunde komma oftare men :p

RSS 2.0