Onsdag

Helt plötsligt var de onsdag, oj vad dagarna bara rinner i väg.
I morgon flyttar kelly (kanin) in, länktar så mkt ska blir skönt att ha en kanin igen saknar de så mkt :)
Hm va inte glad på Twiggan idag hon åt upp min midda :( den skit hunden men hon har en stor plats i mitt hjärta, jag har börjar tänka i kväll tänk om de händer hon nåt så jag inte kan ha kvar hon, jag kommer ju gå under. Hon är verkligen mitt allt jag vet inte vad jag skulle göra utan hon på dagarna?
Nu sitter jag då med blondering i håret, utväckten började vara rätt lång så de var daxs sen ska man ju på inflyttningsfest på lördag så :p
Jag har haft jätte ont i magen dom senaste dagarna sen så känns de som en sten ligger och trycker på hjärtat jag under om jag är på väg in i en depression igen :( hoppas inte jag orkar inte med en sån just nu.
ska snart skölja ur håret sen blir de mys med lillan och prata i telefonen :)
Nu blev ni nyfika va? vem ska jag prata med?... hehe de får ni inte veta :)


Älskar verkligen Twiggy av hela mitt hjärta och hon får mej alltid att le då jag mår som sämst :)

9 månader

Då Twiggy kom till mej var hon 4månader och vägde ca 13kg,
Idag blir hon 9månader och väger 26kg och är ca 55cm hög :)
Min lilla kicka håller på bli stor, många gånger har hon fått mej att skratta och hon har verkligen vunnit mitt hjärta, jag kommer aldrig någonsin att släppa hon.
Hon har alltid ställt upp för mej då jag vart ledsen, alltid funnits där då jag behövt de..
Hon är min ängel :)

4 månader gammal :)

Dagen.

Jag steg upp 6.30 i morse för några snickar gubbar skulle komma då men pappa hade hört men lilltån som vanligt, dom skulle komma efter 7 så jag kunde faktiskt ha sovit 30 minuter längre än vad pappa sa.
Men nog om de nu sitter jag hos Emma tills hon ska börja jobba och sen försöker jag lista ut vad jag ska göra i veckan då Emma och till fjällen med pappa och Viktor.
Någon som vill vara min vän i veckan?
Så kan du ju ringa eller skriva :P

Länktar som fan till helgen, ska på inflyttningsfest hos Tette och Chris ska bli askul,
Nån som vill ha hund en natt?`:P

Nä slut skrivet för stunden :P

....


Fredagkväll

Här ligger man i sängen en fredagkväll, de känns inte allt för ok men sånt är livet då man har en hund.
btw så roar hon mej rätt bra just nu, hon ligger och tuggar/äter på sej själv, normal hund eller?
De värsta är att hon tjuter till i bland då hon tuggar för hårt men hon fattar inte att de är hennes eget fel :P

Dagen har väl varit bra, steg upp i morse var ute på en kort prommis med emma och mira, sen blev de stallet och rida sen en fin avsluting med motion på badet :)
Sen om jag ska vara ärlig har jag bara legat och sett film hehe :P
Nää seriöst ska äta nå midda kanske, jag vet klockan är 18,27 och jag har inte ätit midda men jag åt faktiskt lunch 15.00 typ haha.

Jag vet de var länge sen....

Nu var de ett j*vligt bra tag sen jag skrev jag vet,
men ärligt de har inte hänt så mkt nytt, jag och emma har börjat ta tag i morgonpromnaderna ordendligt nu och går jätte lång nu för tiden, för nån dag sen så gick vi till viktors jobb och hälsade på :)
Idag så har jag varit i stan och träffat lite folk sen handlat lite, eller ja om man kallar att hämta ut medicin och köpa ett ben + hårfärg att handla, btw jag var till läkaren i går han var snäll och skrev ut smärtstillande till min mensverk och mina leder + omeprazol till min mage :) sen tog dom mitt blod med så jag hoppas dom hittar nåt fel för jag börjar vara less på att ha ont hela tiden, en normal 19 åring ska inte få så ont att man inte vill rör sej efter en timmas promenad och nej de är inte träningsverk.
Jag har som haft problemen i flera år.

Jag och Emma har även börjat med vattengympa, (minns inte om jag skrivit de tidigare) men i allafall vi har varit där några gånger nu och det är jätte kul, syns bara att sist vi var dit hade jag så ont i knäna så jag kunde inte ge allt :(

Livet känns faktiskt rätt okej just nu, ska kanske börja plugga till hösten, ska söka i allafall som hundskötare jag hoppas verkligen jag kommer in de skulle vara perfekt för de är på distans,
jag vet kan man tro jag Matilda Eriksson plugga?!

Nä nu ska jag försöka ta tag i städningen så den blir gjord, ska städa från tak till golv okej kanske inte bokstavligen men ni fattar :P
är verkligen inte pepp, fuck jag måste byta sängkläder men :)
Nä nu ska jag ta och göra de och jag hoppas jag hinner innan vildingarna (mira o twiggy) kommer in, dom är nämligen ute med pappa just nu :)


Ny bild på mej och Lillan :)
Mitt monster :P


Bye bye

dagens funderingar och annat

Dagen har då varit bättre än i går, tack och lov för de!
Jag har börjar med att skriva om mitt cv och personliga brev så nu är de på god väg,
har även kollat upp lite utbilningar/jobb.
Twiggy har sköts sej bra i dag med hon gick rätt fint i dag och jag blev chockad då vi gick med Linda och Hobbe för hon var nästan inte alls intresserad av Hobbe så vi passade på att träna gå lös, Hobbe tyckte de var skit spännade då Twiggy var lös men Twiggy sköte sej otroligt bra :)

Just nu sitter jag i sängen och beklagar mej att de inte finns nåt att se på tv sen så har jag börjat tänka lite på AF, tänk om alla vi arbetslösa (arbetsökande som de fint heter) aldrig gick dit? Då skulle dom på AF få känna hur de kändes att vara arbetslös, jag tycker vi borde satsa på att sluta gå dit man får ju ändå ingen bra hjälp där så...

Ingen bra dag.

Dagen började rätt bra må jag säga men sen kom kvällen och då kom alla beskymmer med.
Orkar du inte läsa mina "klagomål" sluta läs nu!

För de fösta, jag har inge pengar och leva på denna månad, har bara pengar till de viktigt. (om änns de)
För de andra, mitt CV lever inte kvar så jag måste skriva om det = suger balle
För de tredje, de känns inge bra (inte många som vet vad jag menar men men skit samma de är bara inte som jag trodde de var)
För de fjärde, har inge jobb så jag tjänar inga pengar
För de femte, livet är allmänt piss nu så jag ska bli hora så då är två problem ur vägen :P
För de sjätte, min hund är i "hög" trotsen så jag tror jag mördar hon snart.

Nu tror jag att jag har klagat nog för stunden.

SERIÖST!

Upptäckte just att min CV inte finns kvar i datorn om jag nu inte sparat de på mitt USB-minne kommer jag seriöst att hänga mej själv, orkar fan inte skriva om de!!

Bläääääääääääääääääääääääää!!!!!!

Vet de var länge sen jag skrev men helt ärligt så är de så att jag inte orkat, sen så har de inte hänt så mkt nytt heller.
Hm får se här de som då har hänt är, tagit septum, varit i stallet, varit på föreläsning och nu sitter jag och försöker hitta utbildningar/kurser om hund som jag kan gå som inte kostar allt för mkt pengar men i denna värld verkar allt handla om just pengar!
Blir less, ska man inte få ha råd med att hålla på med de man tycker är kul och nåt men verkligen brinner för?!
Funderar seriöst på att bli hora nåt år eller två för att tjäna lite pengar så man kanske har råd till att göra nåt eller vad säger ni där ute?

Jag har två saker jag verkligen brinner för och de är hundar och piercingar, hund ligger nummer 1 och jag är berädd på att utbilda mej och läsa på men nu kommer vi in på pengar igen, vad kostar de inte att utbilda sej till ex hundinstruktör, jo multum.
JAJa får se hur mitt liv slutar, vem vet helt plötsligt kanske ni ser mej på gatan :P

Tur jag har min lilla Twiggy som inte är så liten längre, väger 25kg och är ca 55cm hög. :P


RSS 2.0