Le genom livet så kanske de börjar kännas bättre

Efter bara två timmars sömn känner jag mej ändå helt okej, har varit en bra natt inatt, nej jag är inte ironisk den var awesome :D
Frågan dök upp i min stackars lilla hjärna igen, varför skaffa ja en till hund, jag älskar Tila men de var nog inte de smartaste jag gjort i mina dar, vi kämpar framåt trots mkt motgångar men jag måste försöka börja se de mera postivit igen, men svårt då man ska klara allt själv...
I morgon blir de i allafall en dag utan hundar dock kommer dom inte vara motionerade men jag behöver inte tänka på dom fast de kommer ja ändå att göra, dom är mina ögonstenar och jag skulle aldrig byta bort dom för något.
Jag får helt enkelt ta några djupa andetag och fortsätta kämpa för en dag kommer ja vara där jag vill vara med hela mitt liv, inte bara hundarna men man måste kämpa på för att komma sej någon vart med.
 
Jag är nog mest irriterad på mej själv att ja lät allt gå så långt innan jag tog tag i det, de är så lång väg till dit man vill då man bara låter allt vara och inte gör nå åt de men ja kan bara skylla på mej själv och de är ifs inge bra men de är ju mitt eget fel och de kan ingen göra nåt åt, enda ja kan tänka på nu är att be om hjälp innan jag når botten igen och jag har börjat be om hjälp dom dagar jag inte orkar ta stegen själv, hellre stå stilla än att gå bakåt igen, så får bli små men många steg.
 
Ska försöka börja se allt från den ljusa sidan igen så blir allt mkt roligare och framför allt mår både jag och hundarna bättre <3
 
 
 

Hundlivet

Glömde ju berätta igår att jag lyckas ropa fast Twiggy på katt, skit vad glad och chockad ja var! :D
Och vet ni vad som vore underbart skönt?! Att vakna på morgonen och få ligga kvar utan att känna att man måste ut med hundarna, jävla David som börja prata om de igår, tänkt bara vakna på morgen, ligga kvar i sängen och man vet att hundarna är ute och blir motionerade/rastade och då man tillslut stiger upp så finns de kaffe och frukosten är serverad :)
De är länge sen de var så i mitt liv men samtidigt valde ja ju att skaffa hund så får skylla mej själv men tänk vad man kan uppskatta och sakna såna små saker som är så vanligt för icke hundägare eller hundägare där man har "delad" vårdnad. Men min dag kommer också, men nu har ju jag underbara hundar som sover länge och de är ingen panik på morgon men just slippa känslan av att måsta stiga upp nästan direkt man vaknar skulle vara skönt en morgon :)

Fuck the life

Har haft en tänkar dag, inte nyttigt men har en sån bra vän många mil i från mej, jag har aldrig träffat han men han förstår mej och finns då jag behöver han <3
Tänk om alla var som han!
Idag är en dag då ja känt mej totalt värdelös, ingen bryr sej, ingen förstår....
Jag trodde jag gjorde nå fuckning awesome då jag tog detta kliv för några månader sen men allt var bara en lögn, ingen bryr sej...
Skulle vilja beskriva mera men genom att ja vet inte riktigt vilka som läser min blogg så får jag dölja lite saker...
"Life is a game, play it like a dream" jodå nu ska folk få veta att dom lever nu ska jag inte ta mera, nu har dom satt sin sista potatis, den snälla goa Pysslingen kommer inte finns om hon inte får den respekt hon förtjänare! Fuck it Pysslingen kan också vara arg och ha humör hon tillåter inte att behandlas så här...
 
Nu från de ena till de andra, fuck så nervös ja är för morgondagen, skit, gaah, ska bli spännande och roligt och jag hoppas verkligen på de bästa :D
 
Bjuder på massa bilder på mej genom åren...
 
 
 

Jävla hund

Jävla satans hund!
Nejdå ja är inte alls arg på hunden, har varit inne och haft mys med Caro ikväll och då ja kommer ut till stugan igen så ser jag hur blodpulverbruken ligger utsprid i hela sängen. Jag tänker inte ens tanken på att tvätta sängkläderna de åker i soperna!
Tila skämdes som satan, jag skällde inte på na eller så utan drog världens suck och titta på hon, nu vågar hon inte ens komma upp i sängen och sova. Varför ska hundar göra saker dom vet är förbjudna?! Gaah ja orkar inte....
 
 

Babbel babbel

Har inte så mkt att säga men Stiftelsen spelas om och om igen här hemma nu, jag älskar verkligen texterna!
Var på en kortare tur med hundarna idag, de gick rätt bra ändå att gå med båda, de märks på Twiggy att hon behöver alla fokus från mej för att hon ska gå fint men efter en stund gick hon riktigt fint trots att jag fokuserade även på Tila, på vägen hem fick dom gå på längre koppel men inte dra. dom skötte sej bra, jag var stolt :)
Vet inte riktigt vad mera jag ska skriva, de händer inte så mkt spännande saker i mitt liv. jag går ganska upp och ner i humöret, ena stunden är de bra, andra stunde piss, igår hade jag så tråkigt och började tänka men de ordnade jag upp med att köra en kanyl genom naveln så nu har jag percing där med. De värsta av allt var att de kändes knappt så jag undrar om jag mår dåligt psykist omedvetet... ajja jag kör på som vanligt och jobbar med hundarna och försöker göra det jag mår bra av så kommer jag såsmåningen om få ordning på livet jag med :)
 

Hundägare

Lydnad, kontaktövningar och en mer bestämd ägare kunde Twiggy också gå fint i kopplet utan att käfta emot, de tog bara några år men nu jävlar :) Nästa projekt på Twiggy blir minska jaktlusten, alltså jagandet på speciellt katter, fixeringen bryter vi genom att hon inte får se nåt, så ser ni Twiggy med halsduk över huvudet beror de bara på att hon ska använda nosen/hörseln. Med Tila kämpar jag på nu med att hon inte ska vara rädd för allt och allmänlydnad :)
 
 

Äcklad med faccinerad

Har inte hänt så mkt, var på jobbinterjuv i måndags de gick bra, troligen blir de några veckors praktik inom hemtjänsten sen sommarjobb där, Twiggy och Tila är de träning på som vanligt, vi har börjat röra oss mera igen och mera kontaktövning med Twiggy så hon håller fokus på mej och hon börjar nu bli en väldigt fin hund igen som bjuder på många skratt :)
Tila börjar också bete sej bra, hon är dock rädd för allt och de är lite jobbigt då man är van med Twiggy som inte är rädd för något men Tila kommer dit en dag med :)
Idag var men först stallskötare sen blev de begravning av ett får, usch vad jag är äcklad av döda djur men ändå så facinerad av dom. Sen har de väl inte hänt nå mkt mera, min rygg har sagt upp sej ganska allvarligt men går inte göra så mkt åt, försöker ta de lugnt men de är en annan historia :p
Just ja sen så har jag börjat med att knyta för en halsduk på Twiggy då vi är med små hundar eller katter för så länge hon inte ser kan hon inte fixera sej och de går awesome!
 
 

Ensam vandrar genom smärtan

Hej, ikväll ska jag ännu en gång kämpa mej ensam genom smärtan..
Kände redan tidigare ikväll att denna kväll inte skulle bli rolig, tankarna går på hög varv, varför kan inte ja få leva ett normalt liv? Varför kan inte jag få den hjälp jag behöver? Ännu en kväll då ekomomin får mej att må dåligt, och folk förstår inte att alla frågor som ställer är bara jobbigt för mej och får mej att må dåligt, att stå ensam och kämpa själv är inte en dans på rosor, de är värre!Jag försöker alltid ha ett leende på läpparna ändå allt är skit men de är inte så lätt alla dagar.....Jag ska vandra på den ensamma stigen tills jag hittar en annan väg att gå..

Jag klev ur pyjamasen idag med....

Dom senaste dagarna har de varit hårdträning på Twiggy för de är hon som skapar alla problem genom att Tila tar efter, Sandra har varit grymt snäll och hjälpt mej då jag varit och hälsat på där, promenaderna på Twiggy ser grymt fina ut nu så länge jag har alla fokus på Twiggy men så fort jag tappar fokusen så är de drag i kopplet och går dit hon känner för men vi jobbar hårt med det. Min lösning på fixering nu har blivit att jag knyter för ögonen på hon så hon måste använda alla andra sinnen, alltså nos och öra, jag vet Twiggys nos fungerar bra, hon är jätte dukig med den men som sagt bara DÅ HON tycker man ska använda den så nu mera är de ögonbindel och munkorg på hon Sandra, munkorgen är mesta bara för att halsduken ska hålla sej kvar bättre för så länge hon inte ser jack russeln så vill hon inte "äta" den, vi har till och med tryckt upp Zoya som hunden heter, hennes röv rakt upp i nosen på Twiggy och man såg att hon lukta hon i rumpan men inge hände, Zoya har även gått på Twiggy, sprungit mellan bena på hon, tror till och med Zoya har morrat till Twiggy utan att hon brydde sej, så fixeringen sitter i blicken men jag kan inte komma på varför Twiggy blir så fixerad, jag ska prova klöveväska på hon nu på promenaderna för att se om fixeringen kanske sitter i understimulering, jag vet de varit dåligt med motion sen jag flytta hit men nu har vi ändå hållt i gång några dagar, sen har ju Twiggy fått följa till stallet och springa massa där så hon har ju fått "explodera" varje dag men de verkar krävas mera.... Nej nu lägger jag alla fokus på Twiggy förutom kattätning på Tila som går jävligt bra framåt må jag säga, hon och Betty (katt) var i köket samtidigt för någon dag sen och Tila titta på Betty sen backa hon självmant där i från och sluta fixera blicken på Betty. Sen passar jag på att utnyttja Sandra och JImmy, jag är mycket där med mina hundar, dom har tre egna och där får jag massa hjälp från Sandra, jag kan slappna av då jag är där för jag vet att gör nån av mina hundar nå är de inte bara jag som reagerar sen givetvis trvis jag väldigt bra i deras sällskap annars skulle ja inte vara där och jag hoppas dom trivs med mitt med :)
Men som sagt jag ska göra nå ja aldrig gjort tidigare jag ska be om hjälp med mina hundar för annars går jag snart iväggen, alltså be om avslatning från dom vänner jag har i Åmål, nu pratar jag inte om att jag ska lämna bort mina hundar utan kanske om man tar en promenad kanske någon kan ta en av mina hundar så jag får fokuerara på en, bara den lilla avlastningen gör så jag får nya krafter :)
Nu till lite mindre roligt, jag och Kennie bestämade att gå olika vägar, eller rättare sagt jag bestämde de var bäst så, de finns anledning till varför men den tänker jag inte säga här men de är nog bäst så här.
 
 

sårad

Jag vet inte vad jag ska ta mej till längre, hjärnan orkar inte mera, jag vet inte längre... Jag vill så mycket men jag vet de aldrig kommer bli så. En gång sårad och ärren påminner en dagligen men ändå försöker man se framåt.

Jag ska gråta lite....

Jag vet inte hur jag ska kunna få ut det jag vill säga i ord så detta kommer nog bli väldigt konstigt inlägg, helt osammanhängande....
Jag ska lägga mej och gråta en stund tror jag, Twiggy har varit en duktigt hund och lyssnat och skött sej jätte bra fram tills nu, fixering på katter blir värre, hon har börjar ta upp massa spår i skogen, viltintresset är större, hon lyssnar inte och idag kände jag att nej nu orkar ja inte mera, idag så tyckte hon de var helt okej att smaka på en jack russel, de var inte "mördar hunden" som kom fram i Twiggy men hon utmana den andra hunden tills Twiggy tillslut hög ta i låret på den, jack russeln klara sej med ett bet i låret, de var en hörntand som åkt in så inge farligt men jag kände de, nej jag orkar inte, Twiggy skyddar Tila, så fort en hund säger ifrån till Tila är twiggy där direkt och ska försvara hon, självklart tillåter jag inte det. Nej jag orkar inte, om de så hade handlat om små problem som alla andra normala hundägare klagar på så hade ja nog klarat detta men jag ger snart upp, jag orkar inte, Twiggys problem, stark kattfxering som vi en gång tränat bort men de var en person som tyckte de var jävligt kul att förstöra hon igen, TACK! Sen har vi då utfall/fixering vid hundmöten som inte är så kul. Sen har vi då lilla Tila som tar efter Twiggy på allt, Tila vill numera döda katter, de gör ju iallafall inte Twiggy hon ska bara jaga dom, men de är väl de problem jag har med hon, jag har alltså tre stora problem som jag måste ta tag i innan jag kan jobba med dom mindre problemen, skit kul, jag vet mycket är mitt fel, sen kunde ju jag ha varit smart och kanske inte skaffa en till hund men det gjorde jag, sen Twiggy är kanske inte bästa första hunden genom att hon har så jävulst starkt psyke och har hon bestämt sej för nå då är de så.
Nu har jag fått klaga lite tack för mej.
P,s jag älskar mina hundar över allt annat men just nu är dom billiga...

...

Har sovit dåligt tre nätter nu, men jag har fått träffa kärleken i mitt liv, Kennie <3
Idag var och frugan och prova på Linedance, de var skit kul då jag lärde mej stegen, nu är hjärnan helt slut :)
 
"Låt mej andas, låt mej vara, låt mej bara vara"

gaah blir galen

Är så gymt förvirrad just nu och jag vet inte vad jag ska göra, allt var så underbart men ändå så dåligt...
 
En text ja fastna för ikväll, låten spelas om och om igen nu!
 
And when the rain begins to fall
You ride my rainbow in the sky
And I will catch you if you fall
You never have to ask me why
And when the rain begins to fall
I'll be the sunshine in your life
You know that we can have it all
And everything will be all right

Snabbuppdatering

Tila var så grymt duktig igår på hundpromenaden och träningen :)
oj vad hon kan bara hon vill och förstår och shit vad kommandon hon kan som ja inte tänker på att ja använder :D

RSS 2.0