Bara för jag har tråkigt

Hur gör man när man varit ute och partajat för länge en natt?
Smyg INTE in och tro att din partner sover för då blir det liv. SPARKA istället upp dörren och skrik:
"NU JÄVLAR SKA DET KNULLAS!"
Då ska du få se på en som sover!

Soffläge nästa

Jävla helvetes förkylning..!
Jag kände ju av förkylningen redan i skellefte och jag han bara komma hem så blev de värre men jag hade ändå ork att göra saker på dagarna, igår vid 4 tiden somnade jag i soffan och jag har ingen ork kvar, bara av att gå med Twiggy 5 minuter i morse gjorde mej helt slut.
Idag blir de soffläge och har inte tänkt stiga upp i onödan jag måste vara frisk till torsdag för då kommer Bella.
jaja nu ska jag krypa ner under en filt.. :)

Man måste se de positiva i de negativa..!

Hemma i åmål igen!
Måste erkänna att de är både bra och dåligt att vara tillbaka.
Jag älskar Andreas och mitt hjärta/mage säger att jag ska stanna kvar här nere medans mitt huvud bara är förvirrat.
Att ha familj/vänner över 100 mil i från en är inte lätt, som man brukar säga "man vet inte vad man har fören man förlorar det" Nu är väl inte fallet att jag har förlorat någon/något men att inte kunna träffa den man vill när man vill gör det jobbigt.
Jag känner mej så himla kluven just nu, jag vill kunna vara på två ställen samtidigt men de går ju inte.
Då jag lämnade norrland höll jag nästan på börja gråta för jag vet att de dröjer ett bra tag till innan jag kommer se alla där uppe igen, men samtidigt vet jag att är det något så har jag dom som ställer upp vad som än händer.
Sen får jag bara nåt att göra på dagarna tror jag att livet kommer bli mycket bättre, jag kommer inte hinna tänka så mycket sen d vi flyttar in till stan (1 mars) så kommer jag få ett mera socialt liv ändå jag inte känner så många här och får jag praktik/jobb kommer jag ju lära känna andra människor.
Nu ska jag bädda rent i sängen sen hoppas jag orka hinna med en längre sväng med Twiggy, min förskylning blir bara värre och värre man har inte tid att vara sjuk de är ju fredag plus att vi ska och titta på lägenheten i morgon sen har jag tid att vara sjuk några dagar sen torsdag kommer Bella hit och då är de fest :D


Nu bär de neråt igen

Dom senaste dagarna har de varit rätt lugnt här upp i skellefte, var tänk vi skulle åka i fredags men pga sjukdom så åker vi i dag.
Twiggy har varit en ängel ute på promernader som senaste dagarna kan de vara så att hon mognat? :p
Dock tror jag hon har varit förkyld så vi har tagit de rätt lugnt i några dagar, inge anstängade promenader och de verkar som hon är bättre nu :)
Är då snart klar med allt dom ska göras innan jag åker bara några småsaker kvar. :p

Pratande mage på hund

Nu under en tid har Twiggys mage "pratat" väldigt mycket, jag var ut på olika sider för att försöka ta reda på vad de kunde vara men de jag hittar står de bara att hundens mage kan börja prata precis som människans då den är hungrig men Twiggys mage pratar efter hon just ätit.....
Hon är ju pigg och glad, äter som hon ska och är den hon alltid varit så jag är inte orolig så sätt men jag undrar varför pratar hennes mage så mycket? :)
Någon som har nå bra svar? :p

Härligt :)

Steg upp tidigt i morse och åkte till stallet med Linnea, jag har hand om Emmas hästar över helgen för hon åkte med pappa och Viktor till syster.
Linnea red Ron och jag Mackan, de var verkligen roligt och jag kommer ha en öm kropp i morgon, två pigga hästar är alltid lika roligt. :)
Från början gick de jätte bra sen så blev hästarna skit taggade och både jag och Linnea provade galopp fast de var inte riktigt tanken men vi fick då stopp på dom busarna och sen gick de bättre :)
I morgon blir de nog bara longera hästarna så dom får röra på sej så dom inte blir öma, sen blir de till Tette och Chris för att dricka lite och umgås :)

Rörigt men härligt :)

Ojoj, de började med att stiga upp 9 om jag inte minns fel, :s
Sen var de iväg och fylla 29 sopsäckar med spån till hästarna och de var inge roligt.
Man hade spån överallt och ingenstans :p
Iallafall blev de stallet efteråt och då for vi ut på en kort runda och bara skritta och nåt har hänt med mej, jag flög av en häst för några år sen då jag red barbacka så jag har inte velat rida så mycket barbacka men de har hänt några gånger sen jag flög av att jag bara skrittat barbacka men i allafall jag visste Ron (hästen) var hur pigg som helst, de var mörkt ute men tak vare latheten så red jag barbacka och de har alltid varit så att jag får säga till mej själv att slappna av hela tiden men nu var de så att då jag snörde mej upp så började Ron gå iväg och jag höll på stupa på huvudet men han få ner fötterna före sen var de bara göra ett nytt försök och då lyckas jag ändå han gick i väg, på vägen hem blev han "rädd" för en skylt som han gått förbi massor med gånger men han tvärstannade och jag var inte riktigt berädd så då var jag på väg av igen och efter de har hänt sånna saker brukar jag alltid vara skakis efteråt, jag är inte direkt rädd att göra illa mej men just bara rädslan att ramla av....
Men jag var skit glad efteråt :)
Jag har verkligen förändras, först flyttar jag 117 mil utan att känna en människa (skulle aldrig ha gjort de i mitt "tidigare" liv sen nu har jag börjat våga mera :)

Ursäkta mitt röriga inlägg men lev med de :p

Nyårs

Natten tillbringades med Emma W och Sofia plus två hundar och nykter som alltid :p
Vid 6 i morse (lördag) somnade jag och klev upp halv 10 så nu blir de krypa ner i sängen och vila/sova :9

RSS 2.0