ångesten tar över

Ångesten tar över, nätterna blir sömnlösa, tankarna snurrar och jag vill bara gråta men jag står emot jag låter inte tårarna tränga igenom, jag låtsas vara stark trots att jag bara vill bryta ihop och inte kliva ur sängen fören allt är över, fören all smärta är borta. Jag vill må bra, jag försöker må bra, jag försöker se de positiva i allt men de är svårt nu. Jag går med ett falskt leende bara för att slippa alla frågor, jag orkar inte förklara, jag orkar inte höra att allt kommer bli bra jag har hört de i alla år men min enda fråga är "när kommer allt att bli bra?" jag har inte valt att må så här, jag försöker tränga bort dom negativa tankarna för jag vill inte må så här. En dag kommer jag stå stark men inte idag, inte i morgon men en dag står jag där med ett riktigt leende på läpparna.

Låt endast dom minnen som får dej att le finnas kvar"

Livet rullar

Liver flyter på bra, just nu är hundarna galna och springer upp och ner från sängen.
Jobbfronten ser väl ut ungefär som vanligt och egen lägenhet får jag fortsätta drömma om, nejdå jag anmäler mej på lägenheter också och jag borde gå till soc igen men efter allt helvete där sist så får jag bara ångest över att tänka på de.
Få se om de blir en skell resa i vinter, gött sugen på de, uppleva riktigt vinter med massa snö och inte slask men än så länge är de bara en tanke får se vad jobb och ekonomi säger om det :)
Kastar upp någon gammal bild på mina älsklingar

RSS 2.0