Svar på kommentar

Emanuel
Det är klart att alla vill känna sig omtyckta och älskade, det är väl ändå det som alla strävar efter att ha i sitt liv? och även om vi kanske aldrig pratar eller ses (lite långt kanske? :P ) så tänker jag på dig varje gång jag  kollar bloggen så minst en gång varje dag. vet inte riktigt vad jag vill säga men vill att du ska veta att du inte är bortglömd och att även om livet kan vara tungt bland så blir det bättre med tiden.  När kommer du TBX till skellhell? ska du fara på trästocks eller hitta på nåt annat roligt i sommar? vad har du för framtidsplaner eller drömmar? och bara för att du ska ha en till fråga att svara på så ställer jag min absoluta favoritfråga of all time! (fråga alla du känner med, vill veta svar! :) ) Vad skulle du göra om du visste att du inte kunde misslyckas? Glad Midsommar! :)       
 
Svar, Jo de är ju så men ibland önskar man att folk runt omkring sej kunde höra av sej, visst jag är själv dålig på det men jag försöker komma ihåg alla där uppe samtidigt som jag ska orka med mitt liv.
Vad du är gullig som följer min blogg :)
Jag kommer i augusti är tänkt kring den 20:e :)
Sommaren planer är skellhell, en göteborgs resa och åka med Caro till en djurpark får bara se vad min ekonomi säger men de är planerna i alla fall :)
Framtidsplaner/drömmar är ju att få jobba, och hoppas på jag får fortsätta där jag är nu sen skaffa eget boende som jag söker för fullt nu då jag har jobb, större planer har jag inte nu för jag vill hellre lyckas än misslyckas ;)
Hm svår fråga men då skulle jag nog starta eget direkt, ett hundcenter/omplaceringshem för vanvårdade hundar/utdömda för samhället alltså hundar med dåligt rykte :)
 

dörren

Det snällaste leendet kan ha dom djupaste hemligheterna, dom finaste ögonen kan ha gråtit flest tårar, de snällaste hjärtat kan ha känt mest smärta.
Tänk på att utsidan inte alltid är som den ser ut att vara, mycket döljs bakom den stängda dörren.

Emanuel,jag ska svara på din kommentar men får göra de då jag har igång datorn ;-)

ibland...

Ibland vill man få känna sej behövd, omtyckt, efterlängtad, älskad, ikväll är en sån kväll för mej, de räcker med att få ett sms från någon, kanske en fråga om något man kan svara på, ett gulligt brev. Att bara få veta att någon tänker på en ibland kan göra så mycket.

trasdocka

Ännu en gång har jag blivit bortkastad som en trasdocka, jag var intressant från början sen dög jag inte längre..
Fuck it - kill it - eat it!

Svar på kommentarer

 
Caro
åh anonyma folk som inte vågar stå för vilka dom är, drama, älskart! vill oxå bli så mogen när jag växer upp.. och Matilda du kanske är en trasdocka, men vem fan vill vara en duckface bimbo barbie? du är underbar <3
 
Svar, du är bara bäst Caro, vi kan vara trasdockor tillsammans <3
 
 
Anonym
 Synd bara att de som har velat dig väl inte alltid har verkat betyda någonting. Du är en jätte fin stark person då du är stark. Kämpa för du är värd det bästa <3
 
Svar, Jo personer som jag tar in i mitt liv betyder alltid något för mej men då personen kastar sten i glas hus får den skylla sej själv. Jag har några bestämda regler i mitt liv och följer man inte dom och måste verkligen utmana ödet bara för att se vad som händer då får man skylla sej själv. Jag har tatt så mkt skit redan och jag tänker inte ta mera!

bortkastad

Känner mej som en trasdocka, undanstoppad, bortglömd, sitter i mörkret och bara väntar på att någon ska hitta mej och tycka jag är intressant. Mitt liv har sett ut så här, jag känner mej inte bara som en trasdocka, utan jag är en trasdocka! Jag har alltid varit den som gått åt sidan vare sej jag valt det själv eller att andra behandlat mej på det sättet, folk kommer nog aldrig förstå hur illa dom skadat mej då jag alltid blivit undanstoppad, ärren inom mej kommer alltid finns kvar men jag kommer/håller på att lära mej leva med dom.

Snabbinlägg

Vet inte va jag ska skriva så blir bara lite babbel, Tila kan gå snyggt i kopplet men ingen annan får gå med utom jag och Twiggy. Hon håller på lära sej ligg nu med, har börjat ta tag i den lilla hunden och vilka framsteg vi gör, vi har äntligen lärt oss varandra och kan sammarbeta på ett helt annat sätt nu och framåt går det :)
Vad mera, jag har börjat jobba men de har jag ju berätta, Twiggy blir slö av värmen så måste ta tag i att kamma bort all underull på henne, dom skötte sej jätte bra på hundcafet idag, låg lugnt och stilla. Ja de var väl allt, eller tja de är sju veckor sen jag skada foten och den är än inte bra, börjar överväga att kontakta en läkare men får se på de :p
Kletslut för mej och vovvarna :)

RSS 2.0