Valborgs

Började med att äta en mysig midda (grillat) med emma w och emanuel sen blev det gå på byn lyssna på vårtalet sen hem se film och nu blir de vaxning av emanuels rygg och vaxning på mej där nere ;)

30/4

Idag är de valbors och Lillan blir 10 månader :)
Ikväll blir de  ta de lugnt och mysa och se film med några, sen i morgon blir de fest (om jag hittar nån som kan ta lillan)
Twiggy har börjat blit stor, 10 månader idag, snart 1 år, gud vad tiden går fort :)

Lika galen som alltid är hon då :p

Dagen före valborgs :)

Ska ut och springa med Emma W idag, dock är Emma seg på morgonen så de blir väl inte fören vid 10 vi ska springa,
förstår inte varför men jag tycker de är skit härligt att springa och de är typ kul så jag hoppas verkligen att jag kommer fortsätta med det sen är de även bra för Twiggy för hon får göra sej av med energi plus att hon tränar konditionen :)
Jag ska även försöka städa idag, vi ska nämligen ha myskväll i morgon (valborgs) hemma hos mej då behöver de kanske inte ligga dammtussar överallt och hundleksaker.
De är som de jag har planerat idag sen vet jag inte riktigt vad som händer, troligen kommer jag väl gå på cafet en stund idag med och sitta där. Nu ska jag iallfall krypa ner under täcket och mysa med lillan och se film :)

Twiggy

Har badat Twiggy i dag, efter två schamponeringar så blev hon nästan ren, hon var så jävla skitig att man såg skiten följa med vattnet båda gångerna men nu är hon då renare och luktar gott :)

Trötter

Nu är de inge kul längre, sover inte på nätterna och livet är allmänt blä.
Just nu de enda som håller mej uppe är att jag går på smärtstillande så jag slipper ha ont i kroppen och de är ju bra, men jag har mått illa över en månad nu, även före jag börja med smärtstillnade så jag tror inte att de är deras fel annars kan man få lite krångel med magen av smärtstillande.
Jag försöker leva normalt och göra de jag brukar på dagarna men dock slänger jag in en eller två timmars sömn efter lunch för att orka med kvällen jag är så trött.
Nu är de snart midda (hoppas jag) sen blir de ta ut Lillan en stund sen blir de att gå på cafet en sabbis så jag gör nåt sen funderar jag allverligt på att duscha upp Lillan ändå hon är i löpen för hennes vita bringa är inte vit längre den är grå så hon är jätte skitig. Men som sagt får se vars min ork bär, nu är de ju inte allt för jobbigt att duscha hon de är som bara pek in i duschen och säga "gå in" sen så står hon där tills man är klar med hon men torkningen är ju en annan femma.


Twiggys första dusch, 4 månader gammal :)

Jag mår illa....

Har mått illa i flera dagar nu börjar vara less på de,
men de hindrar inte mej från att rör på mej, lite jobbigt att gå och ha ont i magen men de gäller att försöka hålla igång ändå så man inte ligger inne hela dagarna.
Har i allafall varit duktig idag och varit ute och sprungit med Emma W och Twiggy sen blev de att sitta en stund på cafet men fick så ont i magen så jag gick hem måste verkligen försöka göra nåt här hemma med men orkar inte nu, i morgon blir de nog stan om jag inte mår allt för illa.
Nu ska jag lägga mej och se lite film tror jag.

26/4

Har varit duktig idag, var ute med Emma och Mira och gick strömsholm i morse sen då jag kom hem så for jag och sprang en lite bit, (har världens dåligaste konditionen) men jag sprang hela tiden den lilla bit jag sprang.
Sen så bar de av mot cafet med Mira, Twiggy är ju i hög löpen så hon får stanna hemma men sen satt jag där en stund sen gick jag hem och sprättade dubb från Lottas däck medans hundarna fick vara ute och busa för dom höll på riva huset :/ sen blev de skotta lite snö så de blir sommar nån gång haha de är ju trots allt sista april om 4 dagar :D
Nu blir de ta de lugnt en stund sen duschen igen tror jag om jag inte far ut en sväng och springer eller cyklar hehe, har fått värsta motions ilet nu och vill göra mej av med energi men jag måste ju passa på medans jag går på smärtstillande haha :p

Puss och kram kanske skriver sen igen :p

Hundar och människor

Jag håller på bli tokig.
ett evigt massa tjat om dessa "kamohundar" har ni människor inte förstått att det är ni själv som fram avlat dom sen gjort dom till det dom är idag?!
Jag själv skulle kunna säga att vilken hund som helst kan vara en "kamphund" för allt handlar om hur man uppfostrar dom sen finns de hundar som har anlag efter att döda mer än andra hundar men tänk efter alla hundar har en dödarintinkt för dom kommer från vargen och vad gör vargen ju dödar!
Ni som aldrig tänkt på de eller inte vet om de men har du en hund dom ofta leker med sina leksaker och har dom i munnen och skakar leksaken, den hunden leker inte den dödar sitt "byte" då. Sen en hund som viftar på svansen är inte alltid glad den söker utmaningar, exmpel, jag är ute med Twiggy och går vi möter en annan hund, svansen går på båda två, hur fan vet vi att hundarna är glada,? dom kanske aldrig har träffats förut dom söker efter vad den andra hunden vill, vill den slåss vill den leka vill den bara hälsa sen gå, m.m men ett annat ex är då jag har lämnat Twiggy hemma och kommer hem efter ett tag då går svansen och då är hon glad för matte kommer hem men samtidigt så söker hon utmaning, vad vill jag glra med hon nu, viill jag leka, vill jag bråka m.m
Jag blir så irriterad på människor som klankar ner på "kamphundar" alla hundar har sina egna personligheter plus att alla hundar har sina egna gener, ex schäfer är en bra polis hund medans en golden reriver inte är alls lika bra men den går att få lika bra genom träning, hundar har olika egensakper men alla hundar kan man få att göra de man vill med träning och vissa behöver mera träning än andra.
jag känner bara att allt håller på stiga mej över huvudet med allt tjat om "kamphundar"allting handlar om hur man hanskas med hunden, då valpen föds har den ingen aning om vad som väntar den och helt plötsligt då den är 8 veckor får den inte längre bo med sin mamma och sina syskon och då startar den "riktiga" uppfostran, människan tar över och gör hunden till den man vill att den ska vara, nu är de ju så att hundar har sin personlighet och den går inte ändra på men tänk på att det är vi människor som väljer hunden de är inte hunden som väljer oss just därför måste vi veta vad vi ger oss in på! Det är inte bara att skaffa hund och tro den uppfostrar sej själv.
Nog klagat för denna gång men snälla tänk efter före ni säger något ont om en hund nästa gång för de är inte hundens fel de är människans!

Två länkar, se och tänk efter

Efter ca 14 minuter handlar de om "kamphundar"
http://www.tv8play.se/play/227987/

Avel
http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=44215931

Hög löpen

Idag går Twiggy in i hög löpen, rätt tråkigt faktiskt kan inte ha med hon överallt då :( enda bra med löpen på hon är att hon blir lat, hon har typ ingen energi så de gör inge om jag städar hela dagarna eller ser film hon orkar inte riva huset eller dra i kopplet :P
Eller ja hon får väl mera energi ute än vad hon har inne men de är inte alls samma gamla twiggy som sliter min arm ur led om hon ser en annan hund..
Just nu sitter jag och hjällper Tette med lite läxa som hon har, ska jag vara ärlig saknar jag skolan.
Igår städade jag hela vervåningen jag städade även upp skrubben lite hm kanske ska fortsätta med den så kanske man rymmer mera kartoner där inne? hm..
Har försökr övertala pappa om att jag ska torka alla fönster(14) för 200kr men den snålfan gick inte med på de jag tycker de var ett bra pris de är alltså 14 kr per fönster.
Får se vad som händer idag riktigt, Mira kommer så om ca en timma så de blir väl en sväng på cafet med hon idag om jag orkar gå dit, känner mej rätt lat eller inte lat vill bara vara inne idag och lyssnapå musik och gör nåt.
Btw så hela min skalle består typ av bulor, är inne i nån period nu där jag slår huvudet i allt tur jag inte har nåt att förlora då :P
Måste duscha idag/kväll med ska till läkaren i morgon igen, dom hitta inge fel på mej sist men nåt är fel så jag tänker inte ge mej, jag är så less på att ha ont utan andleding,, inte normalt att vara ute på en promenad och sen ha jätte ont i knäna då man är 19 år. Nä ska försöka göra nåt nyttigt nu..

Björn i bure

Fick nyss höra att de finns en björn i bure på andra sidan e4an... jag kommer döööööööö!!!!


19 april

Har varit med mamma idag, ska städa Lottas bil och byta däck tjänar 500 kr på de så lätt värt de :P
Jag har även varit med Emanuel ikväll med och nej vi är inte tillsammans igen vi är bara vänner de är så skönt att gamla Emanuel är tillbaka :)
Nu ska jag se mannen som talar med hundar sen blir de en kort sväng med lillan sen sova, ska upp och gå med emma i morgon sen blir de nog leka lite hemmafru igen sen klockan 3 bär de av till hundcafet dock utan lillan för hon går in i höglöpen morgon :(
Men jag tycker verkligen alla ska komma och fika på cafet de är så skönt att sitta där :)

Puss och kram nu blir de tv :)

Hoppning

Följde Emma till torpet i dag för hon skulle hoppa med Ron och man kan tro att Ron inte gjort annat i vinter, man såg att Ron tyckte första hinderna var låga så han klev nästan över dom men då dom höjde så flög han fram och Emma hann till och med fall av en gång, de var jätte kul att se på då alla hoppade :)
Önskar att jag vågade hoppa med men jag har så dåliga minnen sen jag hoppa men jag måste fan prova hoppa nåt litet hinder snart de är så kul :P
Nu kommer de lite bilder på Emma Och Ron

Hemmafru nästa?

Ska berätta min dag nu orkar du inte läsa så sluta nu...!

Jag klev upp ur sängen 6.30 gjorde mej klar och gick till Emma och Mira för en promenad vi gick ca en halv timma sen gick vi på tallbacka för lite lydnad (Twiggy skötte sej bra)
Jag gick sen hem för att göra mej klar för att följa Emma w och Notus till vetrinären han skulle nämligen få 3års sprutan ingen aning om varför jag ville med för jag är så jävla nålrädd så jag kan inte se haha
Sen åkte vi och åt på sibylla sen hem och då blev jag hemmafru, hade hunnit tvätta en tvättmaskin och hängt upp och nu så var andra klar så jag hängde den sen så bar de av mot mitt sovrum för att hänga ut och byta sängkläder, efter de tog jag fram dammsugaren (brum brum) dammsugade huset, efter de så förtjänade jag en liten paus och Twiggy behövde ändå ut så vi gick en sväng till cafet och satt där en stund.
Johanna var då där och undrade om jag ville med till stallet jag tvekade en stund för jag visste jag hade saker att göra hemma men de slutade med att jag åkte med och jag ångrar verkligen inte de vi hade skit kul, hästarna fick jobba på bra idag :)
Då jag kom hem var de en lös hund på våran gård så jag kastade in Twiggy och fångade in han och försökte se om jag kunde se nån männsika som sökte sin hund men icke sen kom grannen ut så vi pratade om hunden och tillslut kom det några barn och sa att de var deras kompis hund så jag följde med dom och gick hem med hunden.
Sen kom jag hem igen, äntilgen får jag fortsätta städningen, jag stökade ur diskamskinen och fyllde den igen med den disk som fanns sen gick jag upp för att ta in sängkläderna och bädda sängen efter de pustade jag ut 2 min vid datorn och sen så gick jag ner och hämntade skurmoppen för att torka upp blodfläckarna min hund inte städat efter sej i löpen (städade bättre med tratten på) men efter de blev de skuring av toan upp och sen äntligen var städningen klar då var de vara ansökan till skolan var som skulle renskrivas och de var ju lättare sagt än gjort.....
Iallafall bestämnde jag mej för att äta midda innan den och efter de var de som att min hjärna funkade igen så de var ju bra.
Skrev klart den och fixade alla papper och stoppade de i ett kuvär nu måste jag bara ha en referens men ska fråga Emma ws mamma om hon vill vara de :)
sen duschen sen slutade med att jag gick till cafet igen och pratade lite sen gick jag hem för twiggy började vilja ha mat och nu sitter jag här och skriver om min dag..
kan ju även skriva att Lady kommer i kväll så jag ska vara två hundsägare i natt  och i morgon ska bli kul :)
Nä ska sluta skriva nu och plocka fram kameran och se om jag kan få ett fint kort på mej och Twiggy för skolan vill ha med ett kort på en så dom vet hur man ser ut (fråga inte varför) men då tänkte jag eftersom jag söker som hundskötare får Twiggy också vara med på kortet jag har några kort men inget fint på mej och hon så ska försöka fixa de nu..

Synes och höres

Tro de eller ej....!

Tror de eller ej men jag kanske ska plugga till hösten :)
Ska söka på sunderbys folkhögskola inom hundskötare och de bästa är att de är distans så håll tummarna åt mej att jag kommer in nu för jag vill verkligen de här :)
Min underbara älsk <3

Kvällen

Drog givetvis till stallet med emma då hon slutade och de slutade med att vi skottade bort en plogkant för vi börjar vara less att bara rida en väg men här kmmer lite bilder efter kvällens utflykt :P



Jag vet suddigt kort men jag älskar de :p

måndag

Underbar dag nästan,
blev lite sova tack vare att min kära hund har levft om hela natten sen så blev jag lite grini på hon men efter vi gick och träffade emma och mira i morse har dagen bara flyttit på, twiggy skötte sej JÄTTE bra i kopplet jag är förvånad och de fortsatte hela dagen :)
Slutade iallafall med att emma åkte på jobbet och jag fick ta mira med under dagen och sen ringde jag emma w så då gick på vi hundcafet och fikade sen gick vi til mej och flyttade ut kelly på balkongen eftersom att jag tror jag blivit allergiker mot hon sen satt vvi oss där och spelade kort ett tag sen for emma hem och då jag gick jag en lång sväng med dom små liven :)

Ska bli duktigare på att ta med kameran och ta mera kort var ju en galning förut på att ta kort men inte längre :(


Gamla kort från hällerna i burvik :)

Helgen :)

Som jag sa de råkade bli fest ifredags men vafan Linnea fyller faktiskt bara 18 en gång :)
Tyvärr blev jag lite för full så jag åkte hem vid typ 1, tack gode gud att Emma w finns..
Lördag så var de att dega i sängen hela dagen, Lillan fick klara sej med att gå på gården och kissa, dock gick vi en mini sväng på morgon och på kvällen så hon fick bajsa.
Såg även traner flyga över mej i går så nu är verkligen våren här :D
Idag söndag så har jag latat mej till klockan 2 och då bar de av till stallet de var underbart att rida i dagen :)
Lillan fick bli bandagerad nog så de inte skulle komma in nån smuts så hon kunde få vara ute i stallet och kan ju medela att de älskade hon, snacka om lerig hund sen :P
Jag har iallafall en tratt som mitt lilla monster har på sej, stor men den duger hon slipper bandagen och såren för luft så de kan bli en skorpa nån gång för genom de blir en skorpa så är risken inte lika stor hon får en infektion.

Min älsk i tratten :)

På tal om ena till de andra, har även pratat med Tette idag och planerat sunneresan då hon tar studenten :)
Älskar min mamma hon ska bidra med 200kr så jag hoppas pappa gör de med annars bli jag arg på han men men.
Emma W ska få vara min bank fram tills vi ska åka plus att jag kommer leva så fattigt nu så vill nån vara min vän och ge mej pengar blir jag inte ledsen :P
Är de nån som vill vara hundägare från 1-12 juni eller ja ungefär kan bli mer elelr mindre :P

ooops, fest igen

Då råkade bli så att man ska festa på i morgon (fredag) igen, men Linnea fyller faktiskt 18 och ska ut på krogen men hade ingen förfest så då var man ju tvungen fixa de annars blir de så jävla dyrt på krogen för hon :P
Är då rå peppad på fest, men vet dock itne hur jag tar mej hem, har sovplats i stan men jag vill gärna vakna bakis hemma de är lite bekvämare bort sett från att sover jag hemma måste jag upp tidigt med lillan sen kom jag på jag kommer nog inte ha med nå pengar så jag tar mej hem med buss på lördag. måste nog ta med de utifall att.. :o

Från de ena till de andra lillan har skadat sej "tån" hundar har  hon har lyckats att riva sönder båda två, hon har inte ont eller nåt men inte bästa årstiden direkt att göra illa sej på, lerigt och fuktigt + att hon surar då vi är i stallet för att hon inte får vara ute och busa och de är synd för hon gör av med så mkt energi då men jag vill inte att hon får en infektion, blir så dyrt hos vet då :( tvättar de varje gång vi varit ute och tvättar även med baktieriedödande så jag hoppas de läker bra, de har då blivit en fin hinna på för att vara så nytt. Så vi håller tummarna :)

Ska snart ta och sova är rätt trött har varit i gång hela dagen så :P
Men är de nån som känner sej snäll och vill hämnta mej fredagnatt i stan och köra mej till bure kan ni väl mitt nummer? :P'


Synd om min lilla bebis men hon har sluppit bandagen i dag men hon vill gärna vara där och slicka hela tiden...

Lördagen + Söndagen

Lördag så peppa jag fest hela dagen och gjorde mej klar för Tette och Chirs inflyttningsfest och där vi 3 bar de av till kursfors sen var festen igång.
Festen var hel kul, mkt roligt folk som var där :)
Somnade kring 4 tiden på natten och var uppe 8 på morgonen och de var ingen hitt för mitt humör hehe
Jag trodde faktiskt jag skulle må sämre än vad ja gjorde på morgon, lite ont i magen och man känner att man lever i kroppen :p
Då jag kom hem så la ja mej och dog i sängen, jag såg om slutet på en film 2 gånger, somnade hela tiden så hehe :p
Nu är de då kväll och Lillan har fått sista prommisen så de blir klä av sej och kryp ner under täcker med en vattenflaska är sjukt törsdig :p

Nu kommer jag sängen + film = sova :)

Regn :)

Sitter och myser i sängen medans jag hör regnet ute som slår mot mitt fönster de är så underbart mysigt sen drog jag upp persigen och då satte sej Twiggy i sängen och titta ut hon är hur söt som helst :)
Jag hoppas de fortsätter regna så snön försvinner fort, annars blir de så halkigt om de bara kommer lite regn men de kan jag leva med bara av att höra regnet så blev min dag bättre.
Idag kommer även Kelly de blev inte så att hon kom i går men idag så :)
Jag önskar hon var här med mej och lillan redan nu :)

Min söta älsk som tittar ut genom fönstret :)

RSS 2.0