Twiggy 1 år :)

Idag blir Twiggy ett år :)

Midsommar

Jag hade en väldigt trevlid midsommar :)
Tack alla som kom hit och firade den med mej hoppas ni hade de lika trevligt som jag :)
Just nu sitter jag i min säng (som ja typ gjort hela dagen) och smsar med min babe :)
Jag saknar han verkligen jätte mycket men snart ska jag åka ner till han, de blir att segla med pappa ner till kramfors sen får jag se hur jag och Twiggy tar oss därifrån :)

Bada bada bada

Tog mitt första dopp i dag var kallt men kul hade vi :)
Tati har även åkt hem idag så nu ska jag bara ta ut hon på dagarna så hon för göra sina behov :)

hm

De har väl inte hänt så mkt dom senaste dagarna, i morse steg ja upp och for ut och red med linnea ska även följa emma ikväll till stallet. Twiggy och Tati fick följa med till stallet med, men Twiggy och Notus fick sitta i en box då vi for ut och red medans Tati fick följa så hon fick springa av sej lite.
Sen i går kväll på berget (stallet) så rymde Tati så hedanefter har Tati förbud att vara lös i stallet hon får sitta i hundgården då vi är där resten av tiden jag har hon.

Har dock inte fått sova så mkt i natt har haft så mkt kramp i magen men sånt som händer.
Hoppas bara jag går sova i natt.


Vilket väder...

Inte så roligt att ha hund såna här dagar men dom måste ju med så de är bara klä sej och gå ut dock blir de inga långa turer men i allafall har jag satt Tati ute i löplinnan just nu medans pappa är ute och grillar för hon har så hemst mycket energi hon är ju en sån ras så, för er som inte vet är hon en siberian husky, Twiggy är ju inga problem än då hon inte får sin långa promenad varje dag hon är fortfarande lika lugn inne :)
Jag har i allalfall fått sova hela natten och tror att de har och göra med att Tati får sova i en bur på nätterna hon kan inte springa omkring lika mycket så hon hinner inte bli så jätte kissnödig och behöver ut :p
Och nej de är ingen jävla minibur där hon inte kan röra sej alls.
Ikväll blir de kura ihop sej i sängen med vovvaran och titta film sen ska ja nog prata med .....<3..... nopp ni får inte veta :p

Myspys i gräset

Hundarna (Twiggy o Tati) fick vara ute i löplinnan ett tag medans jag andades ut sen gick jag ut och la mej i gräset med Twig och mös lite :)


Vilken dag....

Min mobil ringde i morse de var Christina som undra om jag kunde ta hand om Tati för hon hade så ont i foten (hon har diabetes och fått ett sår som aldrig vill läka) eftersom jag inte hade nå viktigt för mej sa jag givetvis ja.
Hade då dock glömt boer hur mycket en siberian husky kräver i motion, lyckligtvis skulle jag följa Emma till stallet så hon fick rejsa av sej lite där sen har jag varit ute och sprungit 2 svängar med hon och Twiggy, hm de var fel hon som blev trött haha, Man kan inte tror Tati har gjort annat än sovit i dag hon ochTwiggy ligger just nu och brottas i soffan. Aja nu ska ja inte klaga hon är en fin hund är dock lite nervös över i morgon har möte i stan och ska lämna monstrerna hemma själv hoppas huset står kvar då ja kommer hem :p
Nu ska jag faktiskt bädda ner mej i sängen och vila jag behöver de verkligen :)

Jordbävning

Jag känner bara huset skaka sen öppnar pappa sin sovrums dör och skriker " vad gör du"
Vad då måste allt vara mitt fel nu också? :p
Sen mitt i allt får ja en allergichock och börja nysa hur mkt som helst sen tittar Twiggy rak in i väggen och bara börjar tokmorra, kan de bli så mkt värre nu?! :p

Semestern är slut

Haft en underbar tid i sunne med gänget, tredje kvällen söp ja bort min börs :/ inge bra men de kunde ha varit värre.
Jag har även träffat en underbar killa från åmål :)
Orkar inte skriva så mycket mera men nu vet ni alla där ute att jag lever.
Btw så var de underbart att få komma och och träffa Twiggy har saknat hon så frutansvärt mycket..!!
Bilder kommer sen.

Snart drar jag

Passar på att skriva medans tiden räcker till, tänkte bara säga bye bye skellefteå syns om ca 2 veckor.
Kommer att sakna min gofia sååååååååååååå mkt , de kommer göra ont i hjärtat att lämna hon då vi åker. :(


Kommer sakna dej "monster" <3

RSS 2.0