Avliva människor som vill förbjuda kamphundar!

Fy fan säger jag bara!
Människor vill förbjuda så kallde kamphundar men de finns inget som heter kamphundar, fy fan säger jag bara.
Fattar inte ni människor som vill förbjuda dessa raser att är inte hundens fel att den har de beetende som den har ni borde fan avlivas själv bara för att ni änns tänker tanken på att MÖRDA dessa djur för att vi själva har gjort dom till det dom är!
En hund födds inte aggresiv, varken mot människor eller mot andra djur, en hund blir till det man gör den till precis som DU väljer att leva ditt eget liv!
Om människor kunde läsa på om dessa hundar och sluta tro på de media skriver skulle dom inse att de finns inga kamphundar. Hundarna som idag är klassade som "kamphundar" är fördetta val och brukshundar.

För i tiden avlade människan fram en kraftig hund för att kunna hålla kvar boskap och inte hade lätt för att bli skadad, sen kom någon idiot på att man kunde träna dessa hundar till att slåss mot andra hundar för att tjäna pengar genom att dom var så tåliga och klarade av att ta så mycket stryk.

Just nu är jag så arg och frustrerad så jag klarar inte av att skriva mera men läs på om hundarna och dra inte alla över en och samma kant!!!

Förbjud en ras, så förbjud männsikan för vi är den elakaste rasen som någonsin har funnits...!

Blandat

Tankar som snurrar, en dator som lever sitt eget liv, en hund full av energi och en Matilda som helst skulle sova bort hela dagarna just nu..
Jag försöker se de positiva i allt men de är inte lätt alla gånger, snart flyttar vi i allafall då blir de en ny start i livet igen
dock kommer vi inte ha internet till en början så då kommer de bli sämre uppdatering än vad de redan är :p
De har i allafall inte hänt så mycket nytt i livet.
Twiggy mår skit bra efter opererationen man kan inte tro att hon har tagit bort halsmandlarna för hon är sej själv och verkar inte ha ont de minsta..
Jag har börjat få pengar från försäkringskassan nu så jag har en egen ekonomi igen och de är gludvärt :D

Sökandet på Twiggys "familj"

Jag blir så arg på mej själv...
För er som vet så var de ju strul med Twiggy då jag fick hon och för er som inte vet så drar jag den korta versionen.
Från början viste inte jag vars Twiggy kom i från, vem uppfödaren var, om hon var dom raser som var sagt tills jag hitta en lika hund, lika ålder och samma raser på blocket då Twiggy var 7 månader så jag kontaktade annonsägare en berättade lite vad jag varit med om och hon hade tyvärr inte köpt brosan till Twiggy av uppfödaren så hon hade ingen aning men han som köpte brosan hade också ett syskon till dessa underbara små vovvar så hon hade då pratat med nya ägaren som hade köpt hunden från uppfödaren och de visar sej att uppfödaren bor i Höljebro, de är kring Gävle typ.
Så jag fick ett litet slut på mitt "uppdrag" jag hittade två syskon till Twiggy dock vet jag inte vars dom bor eller nåt men jag vet att de finns syskon.
Jag var som galen där ett tag och kolla runt överallt på om någon mera syskon skulle dyka upp på någon annons för de verkar som detta hundar är "problem" hundar eftersom både Twiggy och hennes bror hade bytte ägare för tredje gången...
Jag vet faktiskt inte varför jag så gärna vill hitta uppfödaren. föräldrarna eller syskon till Twiggy men de vore så himla kul att göra de.
Så än i dag pågår sökandet på Twiggys "familj" dock inte lika allvarligt men hittar jag en hund som liknar Twiggy och de inte står nåt om den så kontaktar jag personen som äger den och frågar..

För er som vill vara med och delta i "sökandet" eller vet nåt får ni gärna höra av er.

Twiggy är född den 30 Juni 2009
Raser: Pappa: rottis
Mamma: golden, karleskbjörnhund och newfoundland

Bilder finns de massor av på hon redan på bloggen så jag lägger inte upp någon nu :p

Hoppas jag kan få ett slut på detta sökande......

Operation + flytt

Som ni har läst tidigare har Twiggy har problem med halsen.
Igår så var vi till vetten igen, nu har hon opererat ut halsmandlarna så nu hoppas vi att de var dom som spökade men enligt vetten så var dom utbuktade så dom såg inte "normala" ut.
Men hon verkar då inte lida av smärta eller nåt.
Hon äter burkmat blandat med glass och de försvinner ner i vanlig takt och hon är lika pigg som hon brukar bara dock gnäller hon lite och de brukar hon inte göra.
Hon ska även vara rätt stilla under en veckas tid så de blir bara ut på gården och göra sina behov dom kommande dagarna dock kommer hon inte vara rolig att ha att göra med efter en veckas vila med de kan jag leva med bara hon blir frisk.



Föresten så flyttar ju jag och Andreas snart in till stan jag har även fått praktik i ridskolan i åmål och där börjar jag den 3 mars :)
Ska bli skönt att få börja göra nåt igen i stället för att gå hemma dock hade de ju inte skadat om jag gått hemma hela mars så vi kunde få ordning i lägenheten men de hinner vi med tiden ändå :p
Nu ska jag fortsätta packandet så de blir klart nån gång, folk tyckte jag var tokig som börajde packa redan i januari men nu fattar dom varför :p


Twiggy fortsättning

Som ni läste tidigare så har Twiggy blivit sjuk igen, var i allafall till veteriänären i tisdag då tog som halsprov på hon och dom visade inte några streptokocker men en irritation hade hon i halsen.
Hon äter nu antibiotika och ska göra de till fredag (om en vecka) och har nu inte medicinen gjort hon frisk ska jag ringa och boka en titt i halsen och även operation.
Så nu hoppas jag att medicinen inte hjälper, som den heller inte verkar göra för att hon är fortfarande irriterad i halsen och har jobbigt att svälja i bland och jag vill inte att hon ska behöva lida så då är de bättre att operera bort halsmandlaran ändå dom kan bli känsligare i magen men bättre de än att hon inte ska kunna äta och ha ont i halsen.

Twiggy

Sömnlös natt, Twiggy började slicka sej runt munnen igår som hon gjorde sist hon hade ont i halsen.
Hon försökte spy flera gånger men de kom inte upp nåt tillslut lyckades hon spy, efter de blir de lite bättre i allafall.
Hon har fått sova hela natten i stortsätta och jag har fått mej några timmars sömn, vågar inte lägga igen öronen helt då Twiggy är sjuk.
De mest roliga är att hon är hur pigg som helst, äter som en gris och dricker vatten men hon är väldigt känslig runt halsen, så fort jag strycker handen över halsen lite lätt kraxar hon till.
Jag förösker då i tag på vetten nu men de går sämre, de tuttar bara upptaget.
Ajja får se hur denna dagar slutar ska ju hinna med att åka till ridskolan halv 2 med och presentera mej för ev praktik, sen måste jag få i tag på min handläggare på af.
de viktigaste är då Twiggy.
Nu ska jag fortsätta ringa vetten :)

RSS 2.0