Fullrulle

Fullrulle hela veckan, möte hit och möte dit och där emellan har jag jobbat sen ska jag hinna med hundarna, men tyvärr har dom fått lida i veckan jag har inte alls hunnit med dom så mkt som jag skulle viljat kroppen har sagt stopp men i dag så har dom fått komma ut och nu sover dom som stockar båda två :)
Tila jaga troligen en sork idag med under snön var roligt att se på, Twiggy är skendräktig och hur "mammig" som helst lyssnar nästan direkt jag säger till och höjer jag rösten kan man tro hon ska dö.
Imorgon är de åter jobb igen, söndag ridning sen får jag se vad dagen erbjuderr och kommande vecka är de lugnt så jag ska faktiskt SOVA, vet inte när jag sist tog en riktig sovmorgon, de känns i kropp och hjärna visst jag har ju inte direkt varit upp 7 varje morgon men just att få sova ut och inte vakna till nån jävla väckare ska bli skönt genom att jag vaknar oftast flera gånger per natt med får jag aldrig den sömn jag behöver då jag måste stiga upp till klocka.Men nästa vecka är min väckare hundarna sen blir de gå och lägga sej igen.
Sen ska jag till älsklingen under helgen och har beslutsångest att lämna Tila med caro över helgen (om hon inte jobbar) eller ta med hon, de vore jätte skönt att få "valp semester" men en HEL HELG?! saknar ju hon bara då caro tagit hon över dagen så jag vet inte än.... ajja nu blir de film och sova :)

Babbel

Har egentligen inte mkt att skriva så jag babblar på lite som vanligt,
Tila tycker de är kul att käka upp inredning på bilen, igår höll de på bli en valp mindre då ja upptäckte att hon käkat upp bältesspännet jag bytte för 3 dagar sen och jag ska besikta på torsdag! Nu blir de munkorg på hon i bilen, gillar inte den iden men har inte råd med bur nu och hittar ingen att låna men får se Emmas mamma skulle kolla upp storleken på sin och skicka den om den passa bilen :)
Jag var fyllechaffis igår de var riktigt roligt må jag säga, ojoj vilken kväll sen hade jag kul och stoppa i mej en hel sömntablett, brukar bara ta en halv och nu minns jag varför min hjärna vaknade inte fören i kväll, herregud jag var totalt i min egen värld hela dagen men skönt att sova en hel natt.
 
Kommande vecka är fylld av tråkiga och roliga saker så de ska bli intressant och se hur mitt mående ska vara, börja gråta idag bara för Caro kanske kom på en lösning till bilen och bältet så jag skulle klara besiktningen, snacka om konstigt psyke, men jag är ju inne i en sovar period och under den perisoden så är jag väldigt känslig så det ska bli intressant detta. Jag har 3 möten denna vecka, besiktning på torsdag sen fredag ska jag nog till karlstad sen lördag jobba söndag rida, full fart :)
 
Nu vill jag alla håller tummarna bilen går igenom besiktningen och att jag vinner en miljon ;) haha
Nej men seriöst livet ser lite ljusare ut nu igen :)

Ruttna i helvetet

De sägs att man behöver inte må bra varje dag och ikväll visar jag hur jag mår
 

Aggresiv

Idag är en dag då allt bara går fel, morgonen börja med en värdelös föreläsning som hade tog slut sen fortsatte de med att jag bränner två fingrar på spisen.Sen har de inte varit så mkt som gått fel men känner att hjärnan kommer leka med mej ikväll, usch ja orkar inte, jag vill inte. Satt desutom och titta på min budget över kommande månad fuck you säger jag bara, jag orkar inte mera nu! Jag vill inte! Jag vill verkligen inte leva så hära och allt helvete började i dag på föreläsningen då han som håller i den står och säger att man inte får vara sej själv då man söker jobb, nehepp vem fan ska jag vara då?! Jag vill vara mej själv jag tänker fan vara mej själv med! Jag är så förbannat less dagens samhälle som ser ner på människor som sticker ut med piercingar, tatueringar, onormala hårfärger, dom kan faktiskt vara den goaste person då någonsin kommer träffa på mej du väljer att gå efter utsidan och aldrig lära känna den personen!
Fy fan!
 
Sen på tal om samhället! Varför hjälpa dom som verkligen vill ha hjälp, jag försöker få ordning på livet jag har verkligen kämpat nu senaste tiden men de händer inget och nu då jag ber om hjälp ja vad händer då inget, jag blir så trött jag ska nog bli hora jag kommer fan tjäna mera på de eller varför inte kan ju börja knarka och föda ungar med då får man ju hjälp av soc, nej bättre att jag blir hora tror jag, ja så får de bli nästa gång ni ser mej står jag där i hörnet av okq8 och ligger för pengar.
 
Jag har tappat motivatioen, lusten och orkar till att fortsätta, nej jag pratar inte om att dö men de här jävla samhället fungerar ju inte! Helt ärligt vore de helt AWEZOME om jorden skulle gå under på riktigt, tänk vad bra då slipper man alla problem. Nej fy fan för samhället de var fan så mkt bättre förr!
 
Tack för mej

Ojoj hatet väcker men kärleken finns kvar

Ojoj nu gör jag det igen läser om kamphundar och hur aggresiva dom är och måste förbjudas, jag har själv två så kallade kamphundar, Twiggy ser man inte att hon är de men Tila syns tydligt vad hon är och vette fan om jag kommer våga gå ut med dom nå mera polisen skjuter ju hundar hej vilt nu bara för att det är så kallad kamphund eller hunden råka skälla till så pang den var aggresiv!
Ärligt talat så Tila skulle nog kunna pussa ihjäl människor men aldrig göra någon illa så ni människor som skaffar en "kamphund" för att verka coola skaffa en terrie i stället dom är lättare att få aggresiva och farliga Twiggy skulle nog kunna anfalla en människa om den utgör något hot mot mej för hon är en skyddare och märker direkt på mej om något är fel hon lämnar inte min sida för något och vet nu vad hon har GOLDEN RETERIVER i sej en så kallad familjekär hund så Twiggy litar jag på så länge ingen utgör hot mot mej men om någon gör det kan jag inte stå till svars för hennes handlingar för hon ska skydda ledaren de är så hundar funkar.
Sen ni som känner mej och Twiggy, speciellt Emma och Caro ni vet ju hur underbara Twiggy är med människor som hon älskar och hur hon är med barn. De är inte alla hundar som ligger helt stilla då en 1åring klättar, sparkar och slår hunden men de gör Twiggy, finns film bevis på de :) De är inte heller alla hundar som tillåter att barnen leker med maten och matskålen medans dom äter de gör Twiggy.
Tila kommer bli en fin hund med men hon är bara 7 månader än så mycket kvar att lära men just nu älskar hon att och alla :)
 
Nu blev de grötigt igen men ajja ge fan i att läsa min blogg om du inte orkar med grötiga inlägg ;)
 
Nej usch för folk som förstör för alla andra som vill hundens bästa, de är ni som borde förbjudas och tänk om media kunde sluta svartmåla hundar!

En dröm har vi alla

Nu ska jag försöka mej på ett längra och rörligt inlägg så lycka till att läsa och hänga med ;)
Matildas tankar...
Alltså vi människor lever ca 80år och under hela våran tid så handlar det om att utbilda sej och jobba för att överleva, vi måste tjäna pengar för att kunna betala mat och för att tjäna pengar måste vi jobba..
Alla har vi någon form av dröm i livet förutom att vara rik men min dröm är ju att få öppna ett hundcenter där hundar får en chans till ett andra liv, man kan kalla de omplaceringshem med ett annat ord de handlar om att jag vill ge hundar som blivit misshandlade m.m en andra chans eller hundar som riskeras att avlivas pga sitt beteende ja jag kan skriva massor om min dröm men jag stannar där, en dröm har vi alla men hur många egentligen upplever den?! Skulle kunna tänka mej att inte ens 50% av alla männsikor kommer ens i närheten av sin dröm, varför nöjer dom sej med det liv som lever? 
Jag har kämpat länge nu med min dröm har utvecklat den tagit ett steg på vägen att ta körkortet, men hela min dröm stannar upp nu pga att jag inte har någon ekonomi, jag får ingen hjälp från samhället att nå min dröm de är inte konstigt att folk nöjer sej med sitt liv som de ser ut för vi är rädda för förändring, för att misslyckas med något, våga chansa! Jag vet vad jag vill jag vet hur jag ska ta mej dit men jag har ingen ekonomi till det varför finns det ingen hjälp till mej som sköter mej och verkligen har en dröm jag inte tänker ge upp med, Af har snart sår i öronen om mitt eviga tjat om utbildning men nåt måste jag göra så jag slutar inte tjata så länge jag kommer vara arbetssökande kommer dom få höra detta tjat om hundar och utbildning för det är det jag vill!
Jag har 22år arbetssökande och har en tydlig dröm våga satsa! Ja det tänker jag göra mej svårt då allt går emot en men jag tänker inte ge upp! Jag vet vad jag vill och jag tänker fan nå dit med, jag tänker inte nöja mej med nå skit jobb hela livet.
 
Kom ihåg har ni en dröm kämpa för den och ta små steg hela tiden så är ni snart där!
 
 

Bilder

Nu jävlar, ojoj 3 nya på kort tid men har även plockat ut lite piercingar, dom i läppen är borta nu får se om ja kan vara utan dom och kär är jag till råga på allt :D ajja har inte så mkt att skriva eller jo de har jag men orkar inte sammanfatta allt så får bli lite bilder :)

Livet är bra nu

Hejsan bloggen.
Känner att psyket är på väg uppåt igen, jippie :D går sakta men säkert tålamodet är dock försvunnit men de kommer väl med tiden :p
Har fått tips på ett hus som ska hyras ut så ska troligen dit och prata med han som äger det i morgon jag hoppas verkligen plus att soc har börjar hjälpa mej lite med pengar och fuck soc säger jag bara får ja hyra huset MÅSTE ni hjälpa mej så försök inte för då jävlar nu är humöret tillbaka jag är inte lika svag längre som jag var då ja var där första gången nu jävlar ska dom få se de kokta fläsket stekt ;)
Vovvarna mår bra, Tila håller på lära sej gå i koppel de går sisådär kan jag lova igår blev både jag och Caro lite less men efter att Caro suttit på hunden så lugna hon sej lite.
Sen har jag nog aldrig varit så motiverad i hela mitt liv till att söka jobb, jag söker massor dock utan resultat men jag ger inte upp nu jag kämpar!
Jag flytta för att få en förändring och nu jävlar ska jag se till att den sker!
Jag är på gång nu, jag är kär, har två underbara hundar sen givetvis min underbara älskade Caro som finns och stöttar mej dagligen då livet känns tungt, jag är på G!

BIld från i går, bus med trollen i jätte grushögar <3

Snälla försök förstå

Snälla förstå mej jag vill inte såra er mej men jag vet jag gjort det!
De var inte tänkt de skulle bli så här men nu blev det så, snälla försöka förstå...
Jag älskar er och vill vara eran vän jag vet jag är du men jag måste tänka på mej själv med jag måste få vara lycklig med precis som ni!
Snälla försöka förstå!
Jag känner mej totalt värdelös som vän men jag hoppas verkligen att ni förstår åtminstone försöker och att en dag kan vi vara vänner igen.
Jag gråter mej till sömns varje natt bara för att jag ångrar att jag känner som jag gör, jag försöker blockera mina känslor men det går inte dom är för starka. Jag vill inte ha det så här men samtidigt vet jag att jag satt mej själv i situvationen men jag måste få vara lycklig jag med eller?!
Snälla försök förstå mej!
Jag älskar er och kommer alltid att göra ändå ni skulle hata mej ni står mej nära mitt hjärta och jag har varit en idiot senaste tiden jag vet om det själv, en totalt värdelös vän! Men nu då jag behöver er som mest så gör jag det bara värre. Förlåt mej!

22år

Idag fyller jag år och inte är jag ute och dricker ligger hemma och ser Disney filmer och är fyllechafför, mår hjärnan dåligt är de bättre att låta alkoholen ligga kvar i kylen :-) har tatuerat mej nu med, 2stycken har jag hunnit med hoppas på en 3e snart ;-)

RSS 2.0