Mitt allt <3

Mitt hjärta är verkligen underbart i kväll, hon vill verkligen ligga i knä på mej hon känner nog att ja inte mår som bra ikväll.
Vill bara bryta ihop i kväll och hoppas allt ska vara bättre i morgon och visst de kommer de vara  då jag vaknar men alla problem och tankar kommer ändå finns kvar.
Kommer bli en kväll då jag ligger och bara gräver ner mej i Twiggys päls och tårarna rinner men tur jag har någon att kram om som bara finns där för mej utan att ställa en massa frågor.

Nä nu ska jag krama om mitt hjärta och berätta hur mkt hon betyder för mej <3

Första advent

Idag är de första advent.
Dagen började med en lång sovmorgon och på en stund blir de till stallet och fixa lite.
Annars tror ja dagen blir lugn :)
Sen fattar ja inte vars snön tagit vägen :(


Twig med hennes "julhalsband" :)

Puzz och Kjam

Jasi vad ska ja berätta om då, har varit ganska dött nu ett tag Twig får ju inte följa överallt pga lössen så umgås med Emma på dagarna annars händer de inte så mkt..
Ikväll blir de i allafall vara barnvakt en stund åt Petra sen får ja främmande :)
Har som inge att skriva om utom att ja är fruktansvärt less dessa helvetes lössmen får hoppas de är sista gången nu!

Ajja bye så länge :P


Löss igen....

Jag hänger mej, twig har fått löss igen och egentligen borde hon inte kunnat få de genom att hon var under behandling men de var i slutet av den så jaja bara gillat läget...
Dock kan de finnas rävskabb här med så de skulle kunna vara de med men håller tummar att de bara är löss,
hon är då behandlad igen och nu blir de stallförbjud i minst 6 veckor för min stjärna blir även inga hundkompisar utom Mira.

Har i allafall gjort allt ja kan nu för att få de lusfritt hoppas de inte kommer gå runt denna gång, Mira verkar då ha klarat sej i från de så troligen kommer de från stallet för Twig har varit där men inte Mira pgv löpen.

Twiggy har sovaöver kompis :)

Emma och Viktor (bror) är både barn och hundfri denna natt så dom skulle få hitta på nå kul så Mira deras hund sover här i natt men bebisen fick sova hos mormor :)

Jag har tänkt lite de sägs ju att man ska berömma/klappa om hunden då den är i rätt sinnesstämmning och jag får ju alltid beröm för Twiggy är så lugn inne, visst hon har alltid varit de med tror mkt de har att göra med att jag har nästan bara klappa om hon och myst med hon då hon sover som hon gör större delen av dagen inne :p

Så nu skulle de vara kul att höra er andra vad tror ni om det?
Alltså inte just om Twig men att då man berömmer/klappar om hunden då den är lugn att den har lättare att bli det i olika situvationer/miljöer m.m?

Reflexer <3

Jag älskar verkligen att "julpynta" min älskling då de är mörk.
För de första är de ju jätte bra för vi syns då sen så upplever jag de att man blir gladare, jag minns första vintern jag hade hon, då hade hon reflexväst plus 3 lampor, en i halsbandet, en längre ner på kopplet sen i handtaget på kopplet :) I vinter kör vi med reflexväst, lampa i halsbandet och benreflexer :)
Hon skäms inte att ha de på sej hon hatar bara stå stilla och bli fotad därför hon ser så skamsen ut :p




Min stjärna i livet <3

Uppdatering om "att göra listan"

Att göra denna vecka...

* Ladda hem glee, se glee! - check
* Söka jobb.- ej check
* Skriva ut kort på Tati - check
* Gå och hälsa på Tatis förra ägare och ge hon korten. - ej check
* Hjälpa Emma med cv. - ej check.

Tack och lov är inte veckan slut än :)


Måste ju även berätta att jag och Emma var på afrodans igår, de var väl kul men att komma ihåg alla steg m.m var ju inte de lättaste har inte direkt nån träningsverk i dag eller dock vakna jag med världens förkylning jag gjorde ett försök att umgås med Emma i morse men gick rätt fort hemma och dog i sängen och har sovit bort typ hela dagen :)
Ikväll har jag då gjort klart alla julklappar, sköönt eller okej de var bara en kvar att slå in men ändå, så nu måste jag bara få råd och skicka Caros julklapp till åmål :)

Ajja ska fortsätta dö nu men vi hörs :)

Gaaaah

Gaaaaaaah i dag har de hunnits mkt, först morgonpromenad sen öppis med Emma och Petra sen bar de av gåendes till stallet för att ge hö sen fylla vatten sen bar de av mot Emmas moster för att kolla in valpar, gaaag blir ju inte mindre sugen på att skaffa en till hund kan jag ju påstå :)
De är de som hänta korta dra, vi fick även se en död upphäng hare var väl mindre kul. Men eftersom jag har lite att göra kommer en "att göra lista för veckan"

* Ladda hem glee, se glee!
* Söka jobb.
* Skriva ut kort på Tati
* Gå och hälsa på Tatis förra ägare och ge hon korten.
* Hjälpa Emma med cv.


Tror de var allt :p

Var bara tvungen

För drygt ett år sen bröt jag tån då jag var alkoholpåverkad självklart fortsatte festen och dagen efter insåg jag att de var inte så smart men i allafall så här lät de då de hände: Dunk, "aaaj helvete oxå, Caro min tå dog"









Jag lovade och jag försöker :)

Hej bloggen lovade ju att försöka bli bättre på att blogga så jag försöker :)
Idag har de hänt saker, i morse var ja till tandläkaren och laga ett hål, tandis var väl inte allt för glad över alla piercingar och att jag inte kommer gå dit så ofta men de är fan dyrt att gå dit och har man lite pengar sätter man annat för men de kanske inte alla andra gör men de finns bra barnmat så jag kommer överleva :p
Sen bar de av mot öppis där Emma och Petra var sen bär de av mot Emma för lite lunch och de blev en köpes räkmacka på konsum som ja inte rekomenderar de var typ ingen majonäs på den.. :(
Sen runt halv ett packa vi ner Petra i barnvagnen och tog hundarna i koppel och gick vidare till Helen för lite kaffe och skvaller, de var riktigt trevligt :)
Och nu har jag nyss kommit hem från stallet, de blev en barbacka tur på hästarna dom är nu under igång sättning efter skadorna så vi var inte ute länge men de var en upplevelse att rida en nästan blind häst då de är mörkt ute som har stått länge nog för att han är gammal men jag har verkligen ingen balans men jag satt kvar :D
Nu är då klockan 19.50 och jag ska snart gå ner och göra mej välling, ja jag tycker bebis välling är gott sen blir de ut med den utslagna djuret som ligger däckad i sängen vid 9. De gick fort hem efter stallet på cykel fick nästan släpa hon sista biten, stackarn... men sanningen är att hon är lat, hon har alltid varit de då vi cyklar tror inte hon tycker de är speciellt kul mej ajja hon är glad bara hon får följa med mej :)


Mitt eget val ingen annans....

Var på fest igår de var riktigt trevligt men mår satan i dag men ajja sånt man får ta :)
De sluta i allafall med en bula i pannan, några nya blåmärken, en bryten nagel så jag börja blöda och sen vet ja inte men jag har jävligt ont i min stortå :p

Sen fattar jag inte, jag har valt många beslut i mina dar men varje gång jag har bestämt ett beslut så tycker ingen de är de rätta valet förutom jag själv, visst de kanske inte alltid är så bra val heller men de är mej de drabbar ingen annan.
Kan tyvärr inte skriva ut vad de här handlar om men är så himla less på att de alltid ska vara "fel" beslut i andras ögon hela tiden..!
Mitt beslut mina konsekvenser, punkt slut..!

Ska försöka...

Jag lovar, jag ska försöka bli lite bättre på att uppdatera men mina dagar ser typ lika ut :p
Har som sagt varit hos min syster i drygt 2 veckor nu, kan säga att de var underbart att komma hem jag ska aldrig mera klaga då pappa lever om på morgon jag lovar, var de inte barna som levde om stod syrran eller hennes karl och stampa i golvet så man vakna.. :p
Men i allafall så får man inte sova ändå jag och Emma ska ut och gå i morgon vid 9..? beror lite på Petra :)
Men jag kom då hem i dag och har hunnit gå en längre sväng med Emma och hundarna och såklart var ju Petra med, sen efter middan så blev de stallet en sväng.
Stackars min vovve, hon har knappt fått motion dom senaste veckorna och het plötsligt så lång promenad och cykla till stallet och hem kan ju meddela att hon ligger däckad nu :)
Nä måste verkligen ta tag i motionen igen nu har jag haft min "semester".
Hmm vad mera kan jag berätta då....
Kan säga att min hund är varit rätt underbar senaste tiden dock att hon matvägrat som jag berätta tidigare men nu blir de bättre då vi är hemma igen :)
Jag kan ju berätta vad jag fick då jag fyllde år, smart jag är, som några vet fyllde jag den 3 nov och jag fick ett silverhalsband, ny dator, ny telefon och en verktygslåda :)
Ni som nu tänkter, vafan en verktygslåda..? men vet nu jag önskade mej en sån för då man flyttar hem i från är de jävligt bra att ha :)

Nä nu vet jag seriöst inte vad jag ska berätta mera fråga gärna om de är nå nu undrar eller skriv och berätta om de är nå speciellt ni vill jag ska skriva om :)

Pusspåer så länge :)

Ajja :p

Har nu tillbringat ca 2 veckor hos min syster nere i lugnvik och om några dagar så bär det hem över för fest och ett äckligt besök hos tandläkaren sen får jag se vars broarna bär.
Är hemskt förvirrad just nu om vad jag vill och hur jag ska göra.

Twiggy blir bortskämd här nere av min syster som ger hon massa go-saker så hon har slutat äta sitt torrfoder igen men ajja hon mår bra annars :)

Ajja har inte så mkt att skriva tänkte mest bara meddela att jag lever nu ska jag dricka mitt kaffe :p


RSS 2.0