kommentar

Svar på kommentar, "kram"
Hade jag velat skriva vem de handlade om hade jag gjort det från början och varför livet aldrig kan bli som de en gång var är för att de går inte spola tillbaka tiden, de går inte få de så igen för den här personen spelade ett dubbelspel.

behövligt

Kände att jag behövde skriva av mej, först får jag ju berätta att jag varit i Norrland i nio dagar och är på väg hemåt nu ;-)

Just nu ligger jag i min systerdotters säng ihop klämd mellan hundarna och ännu en kväll kommer tankarna, var länge sen nu. Jag börja sakna en person väldigt mycket men jag vet de aldrig kommer bli som de en gång vart. Att sakna något men vet man aldrig kommer få känns meningslöst men ändå så går känslan inte stoppa. Jag önskar jag inte kände så här med de är smällar man får ta, livet har både med och motgångar och de gäller att göra de bästa utav det :-) ajja måste försöka sova ska köra 70mil i morgon :-) natti natti på er trogna lärare :-)

en evig kamp

Att alltid oroa sej för att bli sårad, jag står på bena men de är en kamp jag alltid kommer leva med. Oron finns hela tiden, jag vill inte bli sårad de gör för ont. Jag vågar inte släppa in nya människor för nära mitt hjärta pga smärtan som kan uppstå. Jag lever mitt liv och tar kampen i små steg så jag ska orka klara den, bättre ett litet steg framåt än ett bakåt!

Ett leende är inte alltid ett leende

Då minerna vaknar då är det svårt att få stopp på tankarna, jag har en lite sämre period i livet nu, många små smäller blir en stor tillslut så är de bara men vi måste må dåligt med och vågar man bara erkänna för sej själv att man inte mår bra det är då man kan göra något åt det. Jag kanske alltid går med ett leende man inom mej håller jag på gå sönder, jag kan inte alltid vara stark jag måste vara svag med precis som alla andra.
Livet flyter på helt okej nu men mina tankar leker med mej, människor i min omgivning ser inte vad som försegår bakom mitt leende, jag är inte starka just nu minsta lilla får mej att gråta men jag låter mina hundar hålla mej uppe, jag låter dom vara det positiva i livet just nu, dom får mej ur sängen, dom får mej att må bra stund vis :)
 
Nu peppar jag resan till skellefteå, tror ja behöver komma bort från de "vanliga" ett tag så jag får andas lite och bara vara.
 
 

RSS 2.0