suck

De är inte alltid så lätt, jag bröt ihop igår. Jag känner mej så ensam och övergiven av alla runt mej, känns precis som ingen bryr sej om mej och använder mej som en jävla leksak, jag är rolig en stund sen dumpar dom mej i en låda. Ska sluta vara stark i några dagar nu och återhämta mej så jag orkar stå igen.

livets funderingar

Ibland bli livet inte som man tänkt sej. Jag mår bra och har de jätte bra men de är mycket tankar och funderingar. Jag vet jag tagit rätt beslut och flyttat och jag ångrar mej inte de minsta men att lämna allt hemma var jobbigare än jag trodde.

Jag har även kommit fram till några tankar jag har haft som jag inte tänkt gå in på dom som behöver veta veta dom redan. De var i alla fall skönt att få ordning på dom så jag kan göra nå åt de. Så nu har jag skrivit av mej lite :-)

Åmål

Resan ner gick bra, de flöt på riktigt bra riktigt bra :)
Väl framme mötes vi av en glad Caro och Nisse, sen gjorde vi snabbt i ordning i min lilla stuga lite sen så drog vi på pizzerian och åt lite midda :)
De har som varit full fart hela tiden sen jag kom ner, i torsdags så åkte jag och Patrick till göteborg för att hälsa på några till han och blir kvar hela helgen.
På söndag åker jag hem till stugan ingen och till Tila som fick stanna kvar hos Caro och Nisse så jag skulle få lite lugnt, jobbigt att lämna men rätt skönt ändå :)
Nej nu blir de återgå till näringarna och ska jobb och lägenhet :)

RSS 2.0