"Du är trasig, det ser jag på dej"

"Du är trasig, det ser jag på dej"
Läskigaste meningen jag varit med om från en helt okänd männsika jag fått, men SANT för inte fan är jag hel.
Jag håller på ätas upp inifrån, vet inte hur länge till jag klarar det jag har för mkt inom mej för att jag ska klara det själv men samtidigt vill jag inte be om hjälp sen finns ju de andra alternativet och de är att fly från allt men jag har provat de en gång tidagare dock blev de inte bättre för mitt liv blev inte som tänk men vem vet om jag flyr från allt kanske jag kommer klara allt på egen hand allt eftersom?!

DET FINNS INGEN VÄG TILLBAKS DET ÄR BARA FÖLJA VÄGEN OCH ALDRIG VÄNDA!

Helvetet nära att frysa till is....

Jag vet seriöst inte vad jag ska ta mej till längre, så fort liver börjar bli bra så sjunger jag igen.
De jobbiga är att de behöver inte vara nån stor grej som drar ner mej de kan vara en lite småsak bara.
Jag vet inte hur länge till jag kommer orka med de här......
Jag är jävligt less på att aldrig kunna få må bra och ha roligt i livet, alltid ska de vara nåt som kommer och förstör!
Jag vill så gärna berätta allt men kan inte finna ord till det plus att om fel folk läser de så kommer de bara bli mer helvete..

Jasi sa han också sa han inge mer den dan...

Satans, helvetes, jävla förlylning.
Trodde jag skulle klara mej i från den men icke, ligger halv döende, dvs att jag kan typ inte andas så otur för er så lever jag ett tag till ;) haha
Ärligt så vet jag inte vad jag ska skriva om som vanligt.
Som sagt ligger i förkylning just nu hoppas bara jag är frisk till torsdag då jag ska till syrran och hälsa på men risken är liten men hoppas kan man :)
Twiggy mår då bra, dock kliar hon sej väldigt mkt pga lössen men de är tydligen normalt då dom blivit behandlade och har hitta flera döda löss så de är på god väg :)
Just nu känns de som jag varken har tid eller ork med min fialisa men tid vet jag att jag har men orken finns verkligen inte, tänk er, en understiumulerad 2 års trotsig hund då man är förkyld.
De finns inte kraft till de, men jag har skaffat hund så bara härda ut, tur nog är de bara gå i skogen och släppa hon och strosa runt lite så gör hon av med överskottsenergin i allafall så hon blir öjd för dagen. Och nej jag går inte i skogen där jagt håller på. Vi har en fin skogsling ovanför oss :)
Gick även lite vilsen i den skogen för några dagar sen ändå jag gått där typ 1000 gånger men skyller på att jag inte gått där på typ ett år och är man dum och inte följer stigen så får man skylla sej själv dock så kommer man ut på vägar åt vilket håll man än går åt :p

Nä nog för mej.. Pusspåer alla goingar :)

RSS 2.0