Lördagen

Hade hundkurs i går (lördag) vi provade både viltspår och apellspår och Twiggy var jätte duktig föreutom att hon tyckte pinnarna i skogen var roliga med :p

Min duktiga tjeja :)

Sjuk?

Bara för att jag snart ska åka på "semester" så kommer jag blir jätte sjuk som jag skrev tidigare så hade jag typ migrän i natt och huvudvärken har inte släppt än och jag kan inte ta mera smärtstillande fören jag ska sova (om de behövs) och jag har så fruktansvärt ont i rygg och axlar nu och de kan vara en andledning varför jag har ont med i huvudet.. men bara för att jag åker om en vecka kommer jag säkert ligga i feder och vara jätte dålig men de ska fan inte hindra mej!!!
Men om nån känner för de får den gärna komma och "mördbulta" min rygg ett tag, skulle nästan göra vad som helst för de.


Jobbig natt

Vaknade vid ca 2 tiden i natt och jag tror jag fick ett migränanfall men jag är inte helt säker men i allafall hade jag så ont i huvudet så jag började nästan gråta sen kunde jag inte se klart heller. Låg i allafall vaken ca 1 timma med denna smärta innan jag somna, jag försökte allt, jag tog alvedon låg på spikmattan för att kunna slappna av, och tillslut så la jag igen ögonen.
Otur nog då de blir så för mej brukar jag vaknat med ont i huvudet med och jag hade några saker att utföra i dag så de var bara ta mera alvedon och sätta igång.
Trots min huvudvärk har jag målat och sprungit idag, jag funderar även på att göra nåt mera för ligger jag i sängen hela dagen kommer jag bara få ont i ryggen med men jag får se vars de bär av nu har jag i allafall tänkt se om jag kan vila en liten stund har inte blivit så mycket sömn så.. sen hoppas jag att de blir en mjukglass med Emma w efter middan om de inte blir attk klippa sej men vem vet kanske hinner med båda sakerna :)

:(

Jag kom inte in på skolan :(

Tisdag kväll

Nu sitter jag och väntar på att Emma w ska komma sen ska vi vaxa mej lite grann (nämner inte vars) sen blir de hoppa i en dusch och skrubba bort lite målarfärg hehe :p

Ut?

Jag vill aldrig mera lämna gården tror jag,

Björn bredvid E 4

Artikel Bureå Bilister som körde förbi Bureå på E 4 i morse fick sig en överraskning.

En björn siktades nämligen nära stängslet, och en bilist larmade fort polisen som kom till platsen.

- Den hoppade in i skogen igen. Helt försvunnen när polisen var framme. Hur stor den är vet vi inte, säger Ebbe Nyberg, vakthavande befäl vid Polisen Västerbotten.

http://norran.se/nyheter/norrochvasterbotten/article1041643.ece


Jag vet att björnar är mera rädda för oss än vad vi är för dom men ändå tänk om du är i skogen och går och möter en björn, jag skulle kissa på mej.

Nu är de daxs igen

Hinner bara komma hem och slå mej till ro i sängen så kommer tankarna tillbaka hade jag inte haft saker att göra i veckan så hade jag lätt stannat kvar hos Chris i kursfors de var så skönt att kunna andas ut och bara vara jag.
Tack och lov åker man till sunne snart på semester dock får ju inte Twiggy följa så de kommer bli lite ledsamt men jag vvet att hon kommer få det bra ändå :)
Ja kommer sakna min bebis jäääätte mkt.

Hemma

Nu var man hemma igen efter en minisemester i kursfors :)
De var riktigt skönt att komma bort ett tag från skellefte och bara njuta av livet :)

Sötnos

Twiggy är bara för söt hon sover nästan aldrig i sin bädd utan hon använder den som kudde :)
Hon är bara för söt, nästan så söt man vill äta upp hon :)

Helgen

Dagen började med att ut och springa med Emma w sen kratta klart deras gård sen blev de hem och sova ett tag de var inte alls mening men..
sen så gick jag en lång sväng med lillan, hur härligt som helst :)
Tänkte bara meddela för er som läser att jag kommer bo ute i skogen i helgen inget internet men de kan vara bra så jag kommer inte uppdatera nåt under helgen men ska bli skönt med en mini "semester" med Twiggy innan jag åker till sunne för party och givetvis tette :)
KOmmer ju vara utan min bebis i nästan 2 veckor så, de kommer vara jobbigt.
Ska ta och packa lite för helgen så ja inte behöver gå i samma kläder hela tiden :p hoppas på sol då blir de ligga ute och sola sen motionera med lillan med :)
Finns på mobilen om de är nåt :p

Trööööööött

Dagen har varit bra har krattat med Emma w idag fick till och med lite färg på min vita hud så jag hoppas på sol i morgon med då blir de bikini då vi krattar ska även ut på löprunda i morgon innan vi ska börja kratta blir även gå ner till båthamn efter runden så hundarna får svalka sej lite :)
Ska försöka sova nu men jag är rätt pigg fast jag är svin trött så de kan bli roligt och om jag kan somna
pusspåre :)

Pss jag glömde

Jag glömde berätta att jag ska även ner till båthamn efter hundkursen för att finna lite ro i denna jobbiga värld och bara vara, de är så underbart att bara sitta och titta ut över vattnet och höra fåglarna sjunga :)



Måndag 17 maj

Började med att stiga upp 07.30 för att hinna en sväng med lillan innan jag skulle till stan, åkte till stan hade ett jätte kort möte men jag passade på att häng en stund på stan då och Emanuel o höll mej sällskap :)
Kom hem vid ca halv 1 och då var de bara byta kläder och ut och motionera blev faktiskt stolt över mej själv idag :D
Hem sen duscha och nu sitter jag här och gruvar mej för hundkursen i kväll, vi ska ha inkallning och jag har inte tränat så mycket på de så jag är lite nervös men jag går ju kursen för att lära mej mera så jag och Twiggy kan utvecklas :)
Jag är ändå stolt över min lilla skithund och mycket har jag nog att tack över att hon är en sån lugn hund (inne) sen hundcafet eftersom vi har hängt där mycket.
Ni får hålla tummarna för mej ikväll att de kommer gå bra :)

Min älsk tycker inte riktigt om vatten men ibland gliiiiiiider man bara i :P

Mysigt

Tog en sväng ner till båthamnen ikväll, plockade även med mej Emma W på vägen ner så vi satt oss längst ut på bryggan och bara satt där :)
De var underbar hoppas på lika bra väder i morgon så ska jag gå dit igen bara för att filosofera :)
Min älskling sitter också och bara njuter av lugnet :)


Tack

Tack alla igår för en underbar kväll :)
Började med förfest sen blev de utgång och de var riktigt trevligt, drack till och med öl i går då är man full dricker inte de i vanlig fall men de gick ner fint i går :p
Dock mår ja väl inte allt för bra idag lite sliten och magen "pratar" på men de går att leva med :p
Det blir nog ligga inne idag och ta de lugnt om Twiggy inte får för sej annat med de går ju göra mentalövning på gården då bara :p

En känsla

Nu är tankarna framme igen :(
Det finns en speciell fråga ja tänker på mej ja kommer nog aldrig få svar på den frågan.
Varför måste man plågas med tankar hela tiden som man vet man inte kommer få något svar på?!

Just nu känns de typ så här fast med en massa tankar


Minnen

Sitter och lyssnar på enrique iglesias med do you know och alla minnen sen i somnars kommer upp i skallen, tror nästan de var bästa sommaren i mitt liv.
Det är faktiskt lite ledsamt att den är över och att de aldrig kommer bli som de en gång var.
De var verkligen sommaren då jag levde livet, vänner, fester, stranden,kärlek,  ja allt fanns där men nu är de bara minnen kvar.
De är nästan så illa att tårarna är på väg, jag saknar verkligen den tiden....
Men för att få minnen måste man kunna skapa ny minnen med nya tider :)





Bra minne?

Iallafall byggde jag och emma ett hinder ikväll, jag gjorde ett antal fel så vi gav upp efter första, men kul hade vi :)
Sne gick vi in och snacka lite skit :)
Dock som ni minns skulle ja ha tagit mej en dusch men den har inte blivit av, känner mej rätt äcklig men som tur är så är de bara Twiggy som får leva med de, ska försöka komma ihåg att duscha i morgon på morgon haha :p
Men mitt minne är inte på topp.
Kvällen känns rätt okej, tror ja kommer att kunna sova några timmar inatt iallafall,
Annars överlever ja nog ändå har ju fått sova en natt nu så :p
ska ta och krypa under täcket nu och se lite tv.

Puss på er :)

Kvällen

Ikväll blir de umgås med Emma w och bygga lite agility hinder så man kan träna lite de, inget avancerat eller hög hinder för att hon är inte året än men prova på lite bara och se vad hon tycker :)
Hoppas vi hinner klart med nåt hinder ikväll iallafall så man tar sej nån stans :p

Yey

Fick sova inatt, mycket beror nog på promenaden igår kväll då jag fick släppa tankarna.
Sov till ca 10 i morse de var riktigt skönt sen ringde jag Emma w och vi for ut och motionerar, var meningen vi skulle springa men vi gick mest vi sprang en lite bit.
De är riktigt skönt att få komma sej ut på dagarna och gör nåt istället för att ligga och gräva ner sej mera.
Ska på en stund hoppa in i duschen sen blir de ta de lugnt till middan som de ser ut nu sen blir de gunga med Emma w ikväll :)

Underbart

Jag och Linda tog vovvarna vid 6 tiden och gick en sväng, de slutade med att vi var inte hemma fören strax före 9 så de blev en lång sväng, Hobbe blev trött på vägen hem och Twiggy med.


Hobbe


Twiggy


På vägen hem :)

Euskefeurat


Kärlek på hög grad så man mår dåligt <3

Sanning eller lögn?!

Sanningen kommer alltid fram,
desvärre så blir de inte alltid som man har tänk sej.
Är de verkligen så att man bara berättar sanningen då man är full eller kan man ljuga då man är askalas?
Jag skulle verkligen vilja ha svar på den frågan?!

En person sa att han älskade mej då han var full och han rev upp en massa sår inom mej så jag började tänka och nu då jag har fått reda på vad jag känner vet han inte vad han känner.
Jag klarar mej utan han de vet jag men de var jävligt onödigt av den personen tycker jag.
Jag klarar mej men de är rätt jobbigt då personen sliter upp sår sen inte kan hjälpa en att läka dessa.
De var inte bara tankar om vad jag känner de var så mycket mera!
Gissar att alla har listat ut vem jag pratar om nu men de skiter jag i, de är bara sanningen!

Tankar och tårar

De blir bara värre och värre för varje dag, jag har börjat få ont i magen nu och ett tryck över bröstet, ångest?
Helt seriöst funderar jag på att ta Twiggy och ett tält och bara sticka till skogen någonstans för att ta hand om mej själv och tänka utan att nån stör mej.
De var länge sen jag verkligen mådde så här dåligt psykist, vist har jag mina svakor precis som alla andra men jag vet vad som väntar nu, de är inte bara några dagar.
Sitter iallafall och försöker få i men yougurt nu men de går inge bra, känns som jag vill kräkas upp den igen.
Ska snart gå en lång promenad med lillan eller lägga mej och se film får se vad som lockar mest måste bara få i mej nåt att äta..

Tårar

Jag vet att de låter som jag tycker jätte synd om mej själv just nu men jag vet inte vars jag ska ta vägen längre.
Just då mina tankar hade börjar bli lite bättre så blev allt värre igen, mycket värre.
De är 4:e kvällen/natten som tårararna rinner nu, jag orkar inte mera, jag ligger sömnlös på nätterna äter nästan inget.
Min energi börjar ta slut, jag orkar snart inge mer.
Nu ska jag lägga mej igen och stirra in i vägen eller tv:n beror om de är nåt bra.


11 maj

Jasi började med en rätt så skön sovmorgon som inte behövdes.
Sen blev de en morgon promenad med lillan, sen blev de att skura upp altan för att ha nåt att göra och nu sitter jag och pratar med tette. Sen funderar jag på att dammsuga huset för att ha nåt att göra för att fördriva tiden lite.
Ikväll blir de hundkurs hoppas de går bra :)

Sömnlös natt igen

Ännu en natt som verkar blir sömnlös, har inte fått sova på 3 nätter nu börjar vara rätt sliten :(
Tack och lov att ja får sova ut i morgon men bara för de kommer ja väl vakna före fan.
Tänk om man kunde få slippa tankarna bara för en stund , men de funkar visst inte så.
Tur jag har mitt underbara monster och mysa med då det känns svårt, men hon verkar då ha varit ledsen idag med, hon har inte haft den energi hon brukar ha, sen försökte jag busa med hon men hon titta på mej som om jag var tokig men vi la oss isället och myste i sängen hon la sej på rygg så jag la mitt huvud på hennes bröstkorg och lyssnade på hennes hjärta och de kändes så bra :)
Snacka om att hon är mitt allt utan Twiggy skulle jag nog inte orka med sånna här dagar/kvällar.
Nu ska jag krypa ner i sängen och pussa på min älsk <3


Twiggy tyckte att matte hade tagit kort klart nu :)
(jag vet jag är ful på kortet men men)

Bläää

Sitter och söker jobb, hittar dock inget som "passar" in på mej, de som finns är typ att man måste ha högskoleutbildning eller personlig assistans.
Satsar snart på att blir hora.

Hundkurs

Idag var första dagen för hundkursen och de gick bra, Twiggy visade sin " dåliga" sida, de gillas då får Loella se vad som är problemet istället för att man ska berätta det.
Twiggy är just nu mentalt slut och orkade inte ens följa mej upp till mitt rum hon ligger däckad under köksbordet.
Nu peppar jag för nästa träff :)
Jag hoppas verkligen jag kan få ordnig på mitt lilla monster fast hon är ett bra monster de finns betydligt värre haha :p
Men jag ska verkligen prova på tipsen jag får.
Nu ska jag sätta mej och göra läxan vi fick haha :P

Fredag

Började med att fara och städa lite sen så for vi (emma w) hem åt lunch sen vila maten sen for vi ut och sprang, jag var jätte duktig vi sprang nästan hela hästkroken gick en lite bit för att hämta andan sen så gick vi på tempo och köpte mjukglass :)
Jag och Twiggy kom hem och hoppade in i en dusch (den behövdes) och nu håller jag på med att dola på hemma, byt sängkläder, dammsugat och plockar lite :)
Som det ser ut nu blir de en lugn kväll i kväll med popcorn och film, fast efter 6 typ ska jag och emma w och gunga och snacka skit så vi får väl se hur länge vi blir där har en förmånga att sitta i flera timmar :)

Min insändare

http://norran.se/asikter/insandare/article1034923.ece

Hundens 11 budord

  • Mitt liv vara bara ca 12 år. Skild från dig betyder sorg för mig, tänk på det när du skaffar mig.

  • Ge mig tid att förstå vad det är du begär av mig.

  • Gör mig tillitsfull, ty du är mitt hela liv.

  • Var inte arg på mig för länge åt gången och spärra in mig som straff.

  • Du har ditt arbete, dina vänner och nöjen, jag har bara dig.

  • Tala till mig även om jag inte förstår dina ord för din stämma översätter allt.

  • Vet du att jag aldrig glömmer hur man är mot mig.

  • När du slår mig, tänk då på att mina tänder med lätthet kan krossa din hand men jag använder aldrig min makt.

  • När du blir irriterad på mig för att du själv har bråttom, tänk då på att jag kanske har ont i magen, kanske låg för länge i solen eller bara är trött och ledsen på allt.

  • Ge dig tid med mig när jag blir gammal, ty även du blir gammal en dag.

  • Var hos mig när jag har det svårt, ty allt blir lättare för mig om jag har dig.

 


Tankar

Det är en sak jag tänker på extra mycket, jag vill dock inte skriva den så alla får veta men de finns en sak jag vill berätta men inte vet inte hur jag ska säga det eller om jag vågar. Tanken har funnits i mitt huvud hela dagen och den försvinner inte, antagligen måste jag berätta eller lida av den i flera dagar till.
Det är jobbigt med tankar man inte vet vad man ska göra av, jag börjar vara less dom.
Nu ska jag iallafall krya ner i sängen med min underbara Twiggy fast hon har inte varit så underbar idag men jag älskar hon lika mycket iallafall :)

Slapp skrivning.

Jag vet jag har inte orkat berätta dagarna men sånt är livet vet ni.
Men i allafall för er som undrar har jag skrivit en insändare till norran om kamphundar, fick den klar igår,
sen idag på morgonen så har jag dammsugat nerdre våning för man kunde nästan tro att vi hade en gruslåda där nere så nu hoppas jag att pappa ser de (troligen inte) sen har jag kört i gång en tvättmaskin och en diskmaskin på morgon känner mej ovanligt duktig dock så mår jag inte så bra psykiskt idag hade helst av allt bara kurat ihop i sängen och sovit bort hela dagen men de funkar ju inte tankarna finns ju ändå kvar då man vaknar så de är lika bra att göra saker så man får de bort gjort. Ikväll blir de iallafall ut och springa med emma w och twiggy, hoppas kopplet håller den här gången, twiggy tvär drog ju i väg med det för gången den hade jag en hund på rymmen och ett koppel som var två koppel. :/
Nåt jag borde göra är att renbädda för nu är Twiggys löp över men jag orkar inte nu de får bli en annan gång :)

Äntligen klar med insändaren

Dagen har varit bra :)
Har skrivit klart min insändare om "kamphundar" nu hoppas bara den kommer med i norran nu :)

dagen

Varit i gång hela dagen i dag, städat, varit på cafet sen varit ute och sprungit.. duktiga jag :D
Nu blir de snart mannen som talar med hundar sen duschen.

Livet suger

Var på fest i går, de började bra men slutade sämre,
jag åkte hem mitt i natten för jag orkade inte mera då, jag var inte ens full för min mage hade börjat  göra ont så jag fick aldrig mej tillräckligt med alkohol för att bli full.
Men i allafall så då jag kom hem ville jag bara krypa ner i sängen och mysa med min ögonsten men hon var inte hemma hon och pappa var ute på promenad för givetvis hade pappa somnat i soffan så hon hade inte fått varit ut en sista sväng men i allafall d jag hörde att dom kom hem så skrek jag hallå och vem om inte Twiggy känner igen mattes röst så hon kom i full fart upp för trappen och nästan hoppade i min famn, hon yladen och viste inte vad hon skulle göra. Men i allafall så kryp jag och lillan ner i sängen och titta lite tv en stund sen somna ja.
Sova ca till 10 i morse vaknade upp och inser att mitt liv är inte bättre i dag mår fortfarande dåligt psykiskt och de lär nog vara så i några dagar men sånt är livet de är bara brtya ihop och komma igen, mer kan man inte liksom bergära.
Nu ska jag springa på toa sen lägga mej och se 3:e filmen för dagen.





RSS 2.0