Hundar minns

För er som inte tror hundar minns,
Då vi stannade vid statiol i bure då vi kom hit i söndags viste Twiggy vars vi var, då vi svängde ner mot där pappa bor så satte hon sej i bilen och blev lite smått tokig på våran gata började hon "prata" då vi kom in i huset flög hon på pappa sen kom ju även Emma w hit och Emma fick inte vara i fred en sekund Twiggy flög upp i Emmas famn typ :p
Idag gick vi till Helen och Nemo och deras nya hund Sally som är en omplacerings hund, men i allafall Helen har suttit hundvakt åt Twiggy så jag har varit borta länge gånger, ex då jag åkte till sunne, och kan ju säga de var någon som var överlycklig då vi kom in i huset hon visste precis vart vi var och vem som bodde där :)
Hundar har ett väldigt bra minne :)
Även då jag och Emma p åker upp till stallet vet precis Twiggy vad som väntar :)
Tycker de är så härligt att se, de är ju ungefär 5 månader vi var här sist :)

Hemma i bure :)

I går anlände vi till bure, resan gick väl bra kan man säga vi missade en avfart så vi körde ca 15 mil vilse innan vi kom tillbaka på samma väg igen men då frågade vi efter vägen och då gick de bättre :)
Hundarna var jätte duktiga, sov i stort sätt hela vägen.
Vi kom till syrran vid 21.30 på kvällen sen dagen efter åkte vi kanske vid 11 tiden mot skellefte, då var de bara ca 4 timmar kvar tack och lov :)
Men jag fatta aldrig riktigt hur vi rymdes från kramfors, 3 personer, 2 hundar och en jävla massa packing, vi plockade nämligen med oss min systerdotter med oss från kramfors, då Emma w kom och sa hej plus att hon fick hjälpa till lite att packa in från bil och stöka i ordning uppe åt mej så sa hon, "Hur fan har ni rymts" haha
Vi körde alltså en audi a4 årsmodell 97 så de var ju ingen kombi heller :p


God jul

God jul alla kära läsare :D
Som dom flesta vet åker jag i morgon upp till Skellefteå och hälsar på :)


Förvirrad

Har haft främmande i kväll. Dom har nyss åkt dock, Andreas sover sen länge tillbaka för han ska upp och jobba i morgon.
Dock har de dykt upp en massa tankar ikväll, inte dom vanliga tankarna utan andra tankar som gör mej fruktansvärt förvirrad, vist några tankar är väl såna jag brukar få som, vad vill jag med mitt liv?", "vad vill jag jobba med?" plus massa andra tankar. 
Är så förvirrad just nu så jag vet inte vad jag tar mej till, ska i allafall bli skönt att åka upp till Skellefte och träffa alla gamla goingar, jag hoppas även att jag får lite ording på mina förvirrade tankar då.
Nu ska jag i allafall krypa till kojs och försöka sova ska upp vid 8 i morgon och städa huset dock är nedrevåningen klar så de kommer inte ta allt för lång tid sen blir de åka till Malin (Andreas syster) och vara fotograf :)

Bjuder på en gamla bild på mej :p


Tur i oturen

Nu är de 5 dagar kvar till julafton och 6 dagar kvar tills jag åker upp till Skellefteå och jag längtar kan jag lova :D
Var i allafall ute i skogen i morse med älskling för vi skulle hämta julgran, Twiggy fick givetvis följa och vara lös, efter ett tag så satte jag mej ner och vila för plumsa i djupsnö är inte lätt då man har korta ben och snön räker över knäna på en :p
Då jag då sitter där så kommer Twiggy springandes breve mej och lämnar ett blodspår efter sej, ånej tänkte jag vars har hon nu gjort illa sej och hur illa är det.
Jag försökte då hitta vars de var och de var då på framtassen mellan "tån" och stora trampdynan som hon hade lyckas fått ett sår, troligen hade hon sprungit över en pinne som stod upp och pinnen hade lämnat spår efter sej som ett rivmärke och sen hade sen trycks in i huden en liten bit undefär lite runt som en sugrör.
Tack och lov var de inte djup och de såg väldigt fint ut, väl hemma tvättade jag de rent med vatten och la på en kompresser och bandagera om det.
Jag byte kompress för några minuter sen och de har tagit i hop jätte fint och de hade inte blött nå mycket alls så om några dagar ska vi nog ta bort bandaget då hon är inne men vill inte de ska komma in skit eller att hon är där och tvättar så mycket.
Tur min hund har bra läkkött och gör fina sår då hon väl gör sej illa.
Ni som har följt min blogg hela tiden vet ju att hon har ju lyckas skurit upp "tårna" i våras och sen på sen sommaren så gjorde hon ett snyggt skärsår i trampdynan.
Tur att inge har varit allvarligt!

Låt mej vara den jag är..!

Jag har kommit på att varje gång livet känns meningslöst så blir ALLT mindre värt i mitt liv..! (finns undantag)
Varje gång jag mår dåligt funderar jag på att plocka ut alla mina piercingar för att alla klagar på dom, de finns några få vänner som tycker jag borde verkligen ha kvar dom inte tycker att jag passar skit bra i dom men de finns mest dom som tjatar och tjatar på att jag ska plocka ut dom och då jag då blir ledsen så hör jag bara allt tjat om jobb, piercingar, ekonomi och Twiggy.
Ibland känns de bara som att jag ska plocka ut alla piercingar, skaffa mej ett jobb som jag egentligen inte vill ha och sälja Twiggy för då kanske alla är nöjda, eller inte alla jag är inte nöjd för då får jag inte vara mej själv.
Jag är piercingar, jag är en som lever i nuet och tar dagar som dom kommer, jag tänker inte på att jag måste ha ett jobb för att få pengar, jag tänker inte sälja Twiggy för att alla andra vill de för hon är en del av mej och en del av mitt liv.
Kan inte folk bara sluta tjata på mej och låta mej vara den jag är..!?
Jag tänker inte förändras bara för alla andra vill de, låter du mej inte vara den jag är kan du ju sluta umgås/prata med mej.
DET HÄR ÄR JAG OCH LÅT MEJ VARA DEN JAG TRIVS MED ATT VARA..!!


15 mm.


Piercingar


Färgklick


Lite lätt speciell


Min underbara hund som gör mina dagar


Men de bästa av allt, endå mina så brister och fel har jag en underbar person att dela mitt liv med.
Sen finns de en massa mera saker som gör min personlighet men detta är som viktigaste i mitt liv som gör MEJ..!


?!

Varför kan jag inte bara få vara mej själv, leva mitt eget liv och bara vara.?!
Jag är så less på allt och alla nu, alla tjatar, gnäller och håller på.
Jag orkar inte länge, min ork tog slut för länge sen men jag står ändå kvar på benen och vill något med livet men jag orkar inte längre!
Kan inte alla bara vara nöjda..?!

Bildbomb...


Bilder

Har inte så mycket att säga.
Kommer upp till skellefteå den 26 dec och blir över nyårs, vill du träffa mej får du ta kontakt med mej eftersom jag kommer ha massa annat att göra...
Sen har jag en hund som är skendräktig, jag tar gärna emot tips, ex om hunden får bädda i sin säng, om hunden skaffar sej "bebisar" ska hon få ha kvar dom då eller ska jag ta bort dom m.m eftersom de står så himla olika på nätet så tar jag gärna tips av erfarna.

Nu blir de bilder sen helgen :)


Lång natt, lång dag..

Vi börjar från början,
allt började igår efter hon ätit midda, hon börja slicka sej runt munnen, man såg varje gång hon svalde hur hon kämpade och hade även lite svårt att andas, detta på gick fram och tillbaka, där vid 10 tiden så lyckades hon somna och allt var lugnt till halv 1 på natten då hon kräks.
De första jag gjorde då jag vakna var att ringa veterinären, de vara bara att komma in, som jag även misstänkte var de tonsillerna (halsmandlarna) som har börjat krånglat så nu ska hon äta pencellin i 7 dagar så jag hoppas allt blir bra och vi slipper operera. 



Eftersom allt jag planerat idag inte skedde, blir de städa, tvätta och skura upp mattan hon spydde på i morgon..
BTW Köpte även att sele till Twiggy idag för 35kr, har funderat på att börja med sele för hon drar så mkt och en dag kommer hon att tvär slita så en kota hamnar fel de kan jag lova så jag tyckte jag kunde få lägga ut 35kr på ett sele efter veterinärbesök och pencellin gick på 993kr, vad gör då 35 kr? :p


RSS 2.0